Ana Rosa torna a sortir-se de el guió en directe i no es mossega la llengua

La presentadora s'ha tornat a mostrar molt crítica amb Pedro Sánchez

Ana Rosa Quintana al plató d' 'El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa creu que el govern ha actuat tard | Telecinco

No és cap novetat veure com Ana Rosa Quintana critica les decisions del govern així com la gestió de Pedro Sánchez davant de la crisi del coronavirus. La periodista porta gairebé dos mesos retransmetent diàriament una pandèmia que deixa a Espanya més de 25.000 morts.

La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' durant aquests dies tan intensos i tan frenètics, ha deixat de banda el seu costat més moderat i ha esclatat diverses vegades contra el govern central. Ana Rosa també ha confessat que periodísticament i personalment, el coronavirus està sent l'etapa més dura de la seva vida.

Ja recuperada de la seva afonia, la presentadora ha parlat per a 'Ecoteuve' on ha reconegut que «el coronavirus és el més greu que ha passat des de la Guerra Civil», una afirmació solemne des del seu punt de vista.

Ana Rosa ataca Sánchez

Com és habitual, Ana Rosa ha tingut unes paraules molt dures per Pedro Sánchez a qui no ha deixat de criticar de manera indirecta al llarg d'aquestes setmanes. «Estic intentant no mossegar-me la llengua perquè crec que l'hi dec als meus espectadors, i crec que la situació és tan crítica i tan dramàtica que no estem per tonteries», ha començat dient, llançant la primera indirecta cap al govern.

La presentadora creu que el president és el que porta el timó, pel que és un dels responsables d'aquesta crisi. «El govern va actuar tard i ha d'escoltar més. No pot ser que les comunitats autònomes, els ajuntaments i l'oposició s'assabentin de les mesures per la tele», ha explicat Ana Rosa Quintana en la seva entrevista per a 'Ecoteuve'.

Per si fos poc, la presentadora ha esclatat i ha explicat una cosa que farà mal a Pedro Sánchez. «A mi em molesta molt quan veig les sessions de control i veig que no hi ha unitat i crec que la responsabilitat és de molts, però especialment la responsabilitat és d'aquell que està governant», ha comptat Ana Rosa, donant-li tota la pressió al president .

«Tu no pots demanar-li als altres que col·laborin si tu no escoltes, si tu no parles amb l'oposició, no comparteixes les teves preocupacions, és que és molt complicat», ha lamentat l'estrella de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari