ARA MATEIX

Cap carretera tallada ara mateix a Catalunya

Ana Rosa frena Mayka Navarro per defensar Junqueras, Forn, Sánchez i Cuixart

La col·laboradora del programa va mostrar, sobretot, el seu suport a l'exconseller d'Interior Joaquim Forn
Imatge de la presentadora Ana Rosa Quintana | CatalunyaDiari.cat

 

Després que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, decidís mantenir a la presó a Junqueras, Forn, Sánchez i Cuixart, la col·laboradora del programa d'Ana Rosa, Mayka Navarro, va sortir en defensa d'ells. Concretament ho va fer per defensar a Joaquim Forn, l'exconseller d'Interior.

 

«Les travesses prèvies no contemplaven que Joaquim Forn romangués a la presó. Va sorprendre la seva decisió perquè, amb prou feines, feia tres mesos que estava a Interior, que era regidor de l'Ajuntament de Barcelona», ha dit la col·laboradora del programa, apuntant al fet que Forn va ocupar el seu càrrec a principis d'estiu.

 

«Reiteració del delicte? Us recordo que els Mossos estan sota l'òrbita directa del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido. Que hi ha un nou cap màxim dels Mossos per decisió del Govern anomenat Ferran López», va insistir Mayka sobre un dels punts pels quals Llarena ha decidit mantenir-lo a la presó.

Davant la defensa de Mayka a favor dels independentistes, Ana Rosa l'ha interromput per replicar-li: «Mayka, aquí el tema és que el jutge Llarena té unes investigacions de la Guàrdia Civil que no s'han fet públiques i en les quals posa a Forn en un focus responsable de burxades telefòniques que no tenen els altres».

 

Risc de fugida i reiteració delictiva

El jutge Llarena va decidir, aquest dilluns 4 de desembre, mantenir a Junqueras, Forn, Sánchez i Cuixart a la presó per un risc de reiteració delictiva. El magistrat considera que les seves aportacions al procés «estan directament vinculades a una explosió violenta que, de reiterar-se, no deixa marge de correcció o de satisfacció als qui es vegin atrapats per ella».

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris