YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els espectadors de Telecinco, atònits pel 'look' d'Ana Rosa Quintana

La presentadora ha lluït una vestimenta plena de detalls

Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis
Els espectadors de Telecinco, atònits pel 'look' d'Ana Rosa Quintana  | GTRES

Aquest dijous, 18 de març, el programa d'Ana Rosa Quintana ha tornat a avançar la secció del club social amb motiu de l'estrena de la sèrie-documental de Rocío Carrasco, un reportatge que ja està generant una gran expectació i que serà un autèntic tsunami a Telecinco quan surti a la llum.

La presentadora apareix cada matí a Telecinco, i sempre ho fa triant els detalls del seu 'look' al mil·límetre, tan important és per a ella el vestit que fins i tot en l'estrena de cada temporada segueix el seu tradicional ritual i sempre vesteix de blanc.

Ana Rosa Quintana també ha demostrat que té un estil propi amb el qual transmet molta seguretat a través de la seva gran col·lecció d'ulleres i de sabates, i dels seus diferents pentinats, una cosa que ha tornat a evidenciar aquest dijous.

Sorpresa pel 'look' d'Ana Rosa Quintana

A l'hora del canvi d'un bloc a un altre és quan s'ha captat un petit detall en el 'look' que ha generat bastant conya entre els seus companys. La periodista ha finalitzat la taula d'actualitat en què han abordat reportatges d'estafa i la problemàtica de l'okupació, s'ha aixecat de la cadira i s'ha dirigit al costat de Joaquín Prat fins a l'altre extrem del plató.

Durant aquest breu recorregut s'ha pogut apreciar alguna cosa al seu 'outfit' que ha aconseguit cridar l'atenció dels col·laboradors, de manera que el copresentador no ha pogut evitar preguntar-li al respecte. Tot i que a priori ha pogut semblar que Ana Rosa s'ha decantat per un abillament bàsic en triar jaqueta i pantalons foscos i combinar-ho amb una samarreta blanca.

No obstant això, quan la càmera ha mostrat el seu 'outfit' complet ha demostrat que ha triat un 'look' tan ple de detalls que, fins i tot, s'ha convertit en un dels més destacats dels seus anys de trajectòria. La presentadora del matinal ha lluït uns pantalons-joia de color negre en què ha col·locat una espècie de polseres que s'han portat tot el protagonisme.

Tanta rellevància ha cobrat aquest detall del seu abillament que s'ha aixecat del sofà i la càmera ha fet un primer pla de la part baixa de la peça d'Ana Rosa Quintana perquè ella presumís d'aquestes perles que han aconseguit donar-li molt moviment al seu 'look'. «Però sonen quan xoquen?», l'ha preguntat Joaquín Prat, encara impressionat pel detall dels pantalons de la presentadora.

«És clar, és que ja no sé què fer amb les perles i me'ls poso en els texans», ha respost Ana Rosa Quintana, per després tornar a col·locar-se en el seu seient i donar-li peu a la secció del club social en la qual han parlat sobre la sèrie- documental de Rocío Carrasco que s'estrenarà aquest diumenge, 21 de març, a Telecinco.

El detall de les perles en els pantalons d'Ana Rosa Quintana
El detall en els pantalons d'Ana Rosa Quintana | Telecinco

Els altres detalls del 'look'

Encara que durant el programa no s'ha pogut apreciar molt, les joies en els pantalons no han sigut l'únic detall que ha lluït la presentadora del matinal I és que Patricia Pardo s'ha quedat totalment enamorada amb l'abillament d'Ana Rosa Quintana i ha compartit el 'look' complet en les seves xarxes socials. Allà, s'ha apreciat que les perles als turmells no són les úniques que ha lluït la presentadora aquest dijous.

En les imatges que ha publicat la gallega s'ha pogut veure que Ana Rosa també ha incorporat un collaret de perles a la samarreta blanca i una calavera feta amb brillantors a l'esquena de l'americana que li ha donat un toc roquer al seu 'outfit'. A més, ha completat el seu vestit amb unes sabates de taló de color negre.

El detall en el outfit d'Ana Rosa Quintana
El 'look' complet d'Ana Rosa Quintana | Instagram


Comentaris

envia el comentari