IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

Ana Rosa Quintana titlla de «gilipollas» al seu reporter català que li diu «anciana»

Miquel Valls ha titllat d’«ancianes» les dones de 60 anys en el reportatge sobre el menor que va abusar sexualment sis dones d’edat avançada a Olot

Ana Rosa Quintana i Miquel Valls en un fotomuntatge
Ana Rosa Quintana i Miquel Valls en un fotomuntatge | CatalunyaDiari.cat

Ana Rosa Quintana ha insultat el seu reporter català. Durant ‘El Programa de AR’ de Telecinco d’aquest divendres, la presentadora s’ha mostrat indignada després de veure com en un reportatge, les «senyores de 60 anys» eren definides com a «ancianes». En escoltar-ho, va explotar perquè ella ara en té 62 i aquest gener vinent en farà 63, una edat que s’acosta molt a la jubilació legal.

No obstant això, la reacció que ha tingut Ana Rosa Quintana no ha estat l’adequada. Tot ha començat quan s’ha emès un reportatge que s’ha gravat a Olot, de La Garrotxa, sobre el menor detingut per abusar sexualment de dones d’edat avançada. El reporter català Miquel Valls, però, s’ha referit a les dones de 60 anys com «ancianes».

«Gilipollas» per dir que les dones de 60 són «ancianes»

Ana Rosa ha esclatat després que Joaquín Prat ha dit la seva: «Respecte a l'ancianitat, imagino que voldries fer una apreciació». Sense cap mena de dubte, la presentadora ha saltat: «No em toquis els nassos. És que diu ‘ancianes de 60 anys’. I si us dic ‘i vosaltres gilipollas’, què?». Per Ana Rosa, titllar d’anciana una dona de 60 anys li sembla malament perquè «l’esperança de vida és superior», és a dir que actualment «no és el mateix».

Després d’aquest petit debat entre els col·laboradors i la presentadora, Ana Rosa ha tornat a donar pas en directe el reporter de Móra d’Ebre, Miquel Valls que s’ha atrevit a preguntar-li: «Gilipollas anava per mi?». Ràpidament ella ho ha negat i, tot seguit, el català ha admès que era l’autor d’aquest vídeo on ha fet servir la paraula «anciana» referint-se a les dones de 60 anys: «Doncs el vídeo l’he fet jo. Si vols, eliminem la paraula del diccionari».

Tot i que Miquel Valls ha fet servir un to humorístic, s’entreveia una mica de mala llet soterrada. El reporter català treballa en un dels programes més antiindependentistes de la televisió i ha aguantat sempre a peu de carrer l’allau de crítiques cap Ana Rosa Quintana en totes les connexions que fa amb ‘El Programa de AR’ des de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari