TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Ana Rosa a Jorge Javier «Però si tu cantaves fatal», després de confessar que canta en la seva nova obra de teatre

El català ha anat a presentar, tot il·lusionat, el seu nou projecte després del fracàs estrepitós de 'Gran Hermano Revolution'
Jorge Javier al programa d'Ana Rosa | Cedida

 

Jorge Javier Vázquez ha passat per 'El programa de Ana Rosa' després de l'emissió de l'últim programa de 'Gran Hermano Revolution', reality del que era fins aquest dijous era presentador. El programa ha passat per Telecinco sense massa èxit aquest any, el que se suma a les baixes audiències que 'Sálvame' està tenint en aquests últims mesos.

  

  

es troba immers en la seva nova obra de teatre 'Grandes éxitos'

«Però si tu cantaves fatal. Quan treballem junts, els que pitjor cantàvem érem Jorge i jo. A mi no em podien ni arreglar», li deia la presentadora. Això després d'haver preguntat: «Però, cantes tu?», Al que Jorge Javier va respondre: «De puta mare. Canto i ballo». La petita declaració, encara que en to humorístic, segur hi haurà minat la moral d'un Jorge Javier que ha anat a presentar il·lusionat el seu nou projecte després del recent fracàs de 'Gran Hermano Revolution'.

Assegura el presentador de Telecinco que amb el pas del temps ha millorat la seva faceta, fins al punt que va treure un single, una cançó inèdita especialment pensada per a la funció, 'Amistad imperfecta'. «He après perquè tinc molt sentit. He descobert el clic ... », explica el presentador.

L'independentisme ha trencat la seva relació

Durant el programa Ana Rosa Quintana també ha aprofitat per indagar en la seva situació personal. Com no podia ser d'altra manera, el tema de la independència de Catalunya ha omplert la conversa i Jorge Javier ha fet una sorprenent confessió.

El presentador ha dit que, recentment, va tallar la seva relació amb la parella per discutir sobre l'independentisme. Segons el presentador, la relació amb el seu noi ha patit diverses «anades i tornades».

Ha afirmat: «durant 10 anys hem trencat moltes vegades. Igual portem junts un quart d'hora. Un cop  va ser per l'assumpte català». Per això, ha matisat que és una d'aquelles vegades que la seva relació ve i va.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris