Ana Rosa critica de nou al govern i dona un 'consell' a Sánchez

La periodista aconsella a l'executiu que faci «un curset de com governar un país»

Ana Rosa Quintana al plató de 'El programa de Ana Rosa'
La presentadora també ha tingut paraules per criticar la gestió de la desescalada | Telecinco

Ana Rosa Quintana està sent una de les moltes presentadores que més està seguint de prop la gestió que s'està fent de la crisi pel coronavirus i l'estat d'alarma, el qual ja fa dos mesos que està instaurat. «Començo a no entendre res», assegurava la presentadora de 'Telecinco' el passat divendres al matí. 

La periodista s'ha mostrat molt indignada després que Alberto Garzón, ministre de Consum i dirigent d'Unides Podem, realitzés unes declaracions sobre el turisme espanyol per dir que és un sector «precari, estacional i de baix valor afegit». 

Ana Rosa salta en defensa del turisme espanyol

Ana Rosa, després d'aquestes declaracions, ha saltat en defensa del sector turístic: «És veritat que el treball és estacional, però gràcies a aquest treball estacional hi ha persones que treballen durant aquest període», ha confessat la presentadora dels matins de 'Telecinco'.

«Crec que Pedro Sánchez i els ministres sensats del govern, que n'hi ha molts i són molt bons professionals, haurien de reunir-se una altra vegada doncs no sé, al Parlament, tant me fa, i donar un curset de què és governar un país», ha recomanat al govern la veterana presentadora.

«El que no es mori de coronavirus, es morirà de la crisi econòmica»

A més, Ana Rosa ha apuntat que el «baix valor afegit» al qual es refereix el ministre suposa un 13% del PIB del país, mentre que el periodista i col·laborador, Javier Ruiz, ha qualificat de «relliscada» les paraules de Garzón, que ha rebut nombroses crítiques en les últimes hores.

A banda de referir-se a les declaracions de Garzón, Ana Rosa també ha criticat la gestió que s'està fent de la desescalada: «Com durarà molt de temps i haurem d'aprendre a conviure amb aquest virus, els ciutadans hem de ser responsables, però cal reactivar les ciutats perquè el que no es mori de coronavirus, es morirà de la crisi econòmica o d'anar al psiquiatre», ha finalitzat el seu 'discurs'.


Comentaris

envia el comentari