YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa Quintana explica en directe per què s'ha engreixat

Encara que no pot acudir al plató de Telecinco, la presentadora continua amb les seves labors des del seu domicili, on ha confessat que ha engreixat i revela els motius en directe

El teletreball s'ha implantat a Espanya des que es va desencadenar la pandèmia sanitària del coronavirus. Així, es fa estrany veure els presentadors dels programes de televisió informant des de casa, però, tanmateix, la necessitat de preservar la seguretat sanitària de la resta dels companys de plató, els obliga a treballar des de casa. Aquest ha estat el cas d'Ana Rosa Quintana, qui el passat 24 de març va ser confinada a casa seva per haver estat en contacte directe amb una persona que havia donat positiu en Covid.

 

La presentadora va entrar al programa el matí següent mitjançant una trucada de vídeo des del seu domicili, on va assegurar que es trobava en perfectes condicions, però que per seguretat seguiria amb el programa des de casa: «He tingut contacte estret d'un positiu i, tot i que les meves proves de Covid-19 han donat negatives, em sotmeto a una quarantena preventiva a l'espera de realitzar-me altres proves en els pròxims dies».

 

Això sí, la presentadora ha confessat que els estralls de no moure's estan passant factura al seu cos, ja que ha afirmat que ha engreixat, però això no ha estat un problema per provar el dolç típic de la Setmana Santa: les torradetes. «Jo fenomenal, engreixant-me. Imagina't per Setmana Santa i sense poder sortir de casa. Ja he provat les torradetes», va dir entre rialles. I és que la tranquil·litat de teletreballar té la seva part negativa i és la falta d'enrenou que, en certes ocasions, ajuda a mantenir el pes.

Ana Rosa assegura que està prenent totes les mesures per no contagiar-se

La presentadora de 'El programa de Ana Rosa' s'ha fet les proves i ha donat negatiu, però, tot i això, seguint els protocols sanitaris, la veterana de Telecinco haurà de romandre uns dies més confinada a l'espera que passi l'alarma. «Jo he estat a dos metres de distància del positiu. Em vaig fer un test d'antígens negatiu, PCR negatiu i aquí segueixo, en quarantena. Jo no em queixo perquè crec que cal fer les coses bé», va apuntar.

 

Ana Rosa va explicar el passat 25 de març als teleespectadors del seu programa que «he tingut contacte estret d'un positiu i, tot i que les meves proves de Covid-19 han donat negatives, em sotmeto a una quarantena preventiva a l'espera de fer-me altres proves en els pròxims dies».

 

Davant aquesta notícia, han estat molts els interessats en conèixer l'estat de salut de la presentadora, manifestant la seva preocupació per ella i transmetent els seus ànims, als quals la presentadora ha agraït públicament: «Moltes gràcies per tot l'afecte i suport que m'ha arribat des de tots els racons d'Espanya». A més, va prometre als seus seguidors continuar al capdavant del programa des de casa fins que pugui reincorporar-se al seu lloc de treball, ja que per ara segueix confinada.

 


Comentaris

envia el comentari