YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa, novament en el centre de la polèmica

La presentadora ha rebut una pluja de crítiques pel tractament que ha fet el seu programa sobre l'avió que va aterrar ahir d'emergència a Madrid

Ana Rosa ho ha tornat a fer. La presentadora, que ja s'ha convertit en més d'una ocasió en el centre de les crítiques per la manera d'abordar algunes notícies, torna a estar envoltada de polèmica després d'un moment d'allò més controvertit que s'ha viscut al seu programa. En aquesta ocasió, el motiu ha estat el tractament que han fet sobre l'avió que va aterrar d'emergència ahir a Madrid després de registrar diversos problemes tècnics.

I és que és ben sabut que aquesta classe de programes sempre intenten treure el màxim suc possible a qualsevol cas que tingui força ressò i un impacte mediàtic de gran abast. De fet, en moltes ocasions han ajudat a alimentar el debat de fins a on està permès que arribin els mitjans, i on s'estableix el límit entre aquella informació d'interès general i el morbo pur.

Han entrevistat a dues passatgeres

El fet és que, com no podia ser d'altra manera, 'El programa de Ana Rosa' ha decidit entrevistar a dues noies que viatjaven en l'aparell quan es va produir l'emergència. En concret, han fet patent que els passatgers van «escoltar una explosió, va començar a sortir fum i a sentir-se'n l'olor».

Com que el relat de les entrevistades no estava sent massa sensacionalista —ja que ambdues han deixat clar que va regnar la calma durant tota l'estona gràcies al fet que els van tenir informats en tot moment sobre què succeïa—, Ana Rosa ha començat a fer preguntes incisives: «Ningú va plorar, tremolar o cridar?».

Ana Rosa: «Hi havia bebès, no?»

Però la presentadora no s'ha quedat aquí i, després que les testimonis fessin patent que una dona es va alterar una mica durant els primers minuts però després va aconseguir mantenir els nervis a ratlla, Ana Rosa hi tornava: «Hi havia bebès, no?».

Amb tot, les dues noies no han volgut oferir-li a la madrilenya el que buscava, però això no ha evitat que el programa tornés a rebre una pluja de crítiques arran de la polèmica.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari