Ana Rosa Quintana en el plató de 'El programa de Ana Rosa'. Madrid, miércoles 22 de abril de 2020

Ana Rosa fa el seu gest més insospitat: es mulla políticament

La presentadora va carregar contra Pablo Iglesias després del seu xoc amb Espinosa dels Monteros, portaveu de Vox

El polèmic xoc entre el vicepresident segon,  Pablo Iglesias, i el portaveu de VOX, Iván Espinosa dels Monteros, en la Comissió de Reconstrucció de Congrés ha provocat nombroses crítiques.Ana Rosa Quintana ha estat l'última a carregar contra el líder d'Unides Podem i la seva acusació al partit d'Abascal aquest divendres 29 de maig en el seu programa matinal.

Iglesias es va dirigir al portaveu de VOX afirmant que al seu partit que li «agradaria donar un cop d'Estat, però no s'atreveix». Espinosa dels Monteros va demanar al vicepresident que es retractés, i com aquest va fer cas omís, el diputat va abandonar la sala. «Tanqueu la porta al sortir», va afegir el vicepresident segon de Govern.

«El que va fer Pablo Iglesias no té nom»

Els col·laboradors del programa d'Ana Rosa han debatut la picabaralla entre els dos representants polítics. La veterana presentadora ha opinat que, davant la crispació i el descontentament social, «hi ha personalitats que tenen més responsabilitat que altres» per dur a terme un consens.

«El que va fer Pablo Iglesias ahir no té nom, perquè Pablo Iglesias és un vicepresident de govern. Jo crec que ha d'ajudar», ha sentenciat la periodista criticant la intervenció del diputat de Podem.

«El programa no s'ha situat en contra de ningú», assegura Ana Rosa

El col·laborador Fernando Berlín ha opinat que «cal fugir com de la pesta de la polarització i de la crispació» i que, per evitar-ho, han d'estar compromesos tant els representants polítics com els periodistes.

Ana Rosa ha respost a Berlín dient que el dimecres 27 de maig el centre de les crítiques va ser la portaveu al Congrés dels Diputats del PP, Cayetana Álvarez de Toledo. A més, la presentadora ha aclarit que el programa «no s'ha situat en contra de ningú». Finalment, Berlín va aclarir que «no contribueix molt tampoc que hi hagi nombroses persones properes a Vox que estiguin trucant a la intervenció de les Forces Armades».