Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, paralitzada en descobrir que no pot seguir

Ana Rosa no s'imaginava com viuen els seus companys la seva absència al plató

És evident que Ana Rosa Quintana és una de les professionals més estimades de la professió. Erigida en la reina dels matins televisius des de fa molts anys i per mèrits propis, la seva actual absència forçada està provocant molt de mal.

Fa uns mesos ella mateixa era l'encarregada de comunicar que s'havia d'absentar durant un temps indeterminat per un càncer de mama. I fent gala de la seva fortalesa, va ser aleshores quan va començar una lluita titànica amb aquesta malaltia.

Ara mateix, després de seguir el tractament rigorosament i d'una operació força delicada, pot dir que ja està en camí de superar la malaltia.

Imatge d'Ana Rosa Quintana pel carrer.
Ana Rosa Quintana s'està recuperant favorablement del càncer | Europa Press

Tant és així que preveu tornar a presentar el seu programa no més tard de setembre. Mentrestant, han estat tres els companys que s'han posat al capdavant de l'espai televisiu més vist dels matins. Joaquín Prat, Patricia Pardo i Ana Terradillos estan fent una magnífica labor cada dia al capdavant d'El Programa de Ana Rosa.

No només no han perdut audiència, sinó que també se'n recorden sovint de 'la cap'. De fet, l'esmenten constantment, li envien ànims i informen puntualment de la seva evolució. Tot i això, no només l'audiència ha donat suport a aquest trio de professionals, sinó també els seus companys.

Així, aquest cap de setmana, Patricia Pardo ha estat guardonada amb l'Antena de Plata. Es tracta d'un reconeixement que atorga l'Associació de Professionals de Ràdio i Televisió, motiu pel qual la periodista ho ha viscut amb una intensitat especial.

Ana Rosa Quintana, emocionada amb les paraules del discurs

Ana Rosa Quintana sabia que els seus companys l'apreciaven, però no s'imaginava fins a quin punt. Aquesta vegada ha estat Patricia la que ha tingut ocasió de demostrar-ho davant d'un auditori ple i també davant de les càmeres.

Nerviosa i emocionada, la gallega recollia el seu premi dedicant-ho a les «cinc dones de la seva vida». Aquestes són la seva mare, la seva germana, les dues filles i la seva àvia.

Va tenir, però, una menció molt especial per a Ana Rosa Quintana, que, segons Patricia, «no és conscient de la lliçó de vida i periodisme que m'ha donat al llarg d'aquests 12 anys que portem juntes».

Aquestes eren algunes de les paraules que Patricia li dedicava ja a plató recordant la gala de lliurament de premis. Segons va explicar, durant el discurs a l'acte no va plorar «perquè soc miop i no veia la meva mare i la meva filla; per això vaig poder aguantar el tipus».

A plató, Patricia va precisar que «m'emociona molt això perquè, i jo crec que la gent ho sap a casa seva, aquestes és una època molt dura per a tots els que fem El Programa de Ana Rosa perquè ella no és aquí i al final mai saps si estàs de més o estàs de menys. Vols guardar-li el lloc, però amb humilitat i amb educació. Rebre l'aplaudiment de la professió és molt satisfactori», concloïa.

Visiblement emocionada, la presentadora no podia continuar parlant, ja que és conscient que aquest guardó és un recolzament molt potent a la seva carrera professional.

Captura de Patricia Pardo plorant al plató.
L'absència d'Ana Rosa Quintana emociona Patricia Pardo | Mediaset

Els seus companys també l'han felicitat. Per la seva banda, Joaquín Prat estava molt encantant amb aquest premi que, en el fons, també és un premi a tot l'equip del programa.

Ana Rosa Quintana ja pensa en el futur

Ana Rosa Quintana se sent molt orgullosa de l'equip que ha aconseguit formar després de tots aquests anys de professió. En aquests temps en què ella ha hagut de deixar el principal projecte de la seva vida a les mans dels seus companys ho ha tornat a reafirmar.

I és que, a més de mantenir amb ells una estreta relació personal, ha vist com el programa no se'n ressentia. Això també li dona tranquil·litat per anar repensant el seu futur als 66 anys.

A banda d'això, Ana Rosa té nous projectes a la màniga en els quals ja està pensant. Tot i que, el més imminent, és el programa de cap de setmana que Mediasetli ha encarregat per substituir Viva la vida.