Ana Rosa Quintana deixa sense paraules Telecinco: «Està malalta»

La presentadora va haver de tallar en directe el testimoni d'una convidada

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana, presentadora de Telecinco   | Telecinco

Les manifestacions que cada nit s'estan produint a algunes de les ciutats espanyoles per la detenció i empresonament del cantant Pablo Hasel s'ha convertit en un dels temes de més actualitat en els programes matinals de la televisió. Sobre els últims aldarulls s'han pronunciat a 'El Programa de Ana Rosa', comptant amb un testimoni directe d'una de les manifestacions a Catalunya. Però les seves declaracions no han agradat molt a Ana Rosa Quintana, que ha optat per donar per acabada la intervenció del testimoni de manera abrupta.

El testimoni d'una veïna

La cosa prometia des del minut zero. Mayka Navarro, reportera d''El Programa de Ana Rosa' encarregada dels directes des de Catalunya, demanava pas de manera poc usual, cridant l'atenció als seus companys de plató per no donar-li pas mentre tenia al seu costat un testimoni dels incidents produïts la nit anterior.

«Demano als companys de la taula una mica de solidaritat amb els que estem al carrer, perquè tenim retinguts a testimonis que tenen coses a fer i vosaltres teniu tot el matí per explicar l'actualitat», deia demanant atenció. Segons després, presentava la persona que havia d'entrevistar.

«Antonia, bon dia, moltíssimes gràcies per la paciència. Vostè és veïna d'aquí, expliqui a la gent que ens està veient com va viure ahir a la nit els incidents i aquesta foguera que gairebé li entra per la finestra de casa», començava explicant Mayka Navarro. «Bé, no em va entrar per la finestra, això és una exageració. Es va fer una llar de foc i va entrar el fum», ha contestat el testimoni.

Els aldarulls que va presenciar Antonia van cridar molt la seva atenció, fins al punt que va arribar a baixar per intentar apaivagar els joves que es manifestaven. «Vostè va baixar a parlar amb els nois al carrer?», ha preguntat la reportera. «La primera vegada sí, la segona ja no perquè tiraven pedres i jo vaig tenir por. Tinc una farmàcia baix, que és d'una amiga meva, i tenia por que li fessin malbé els vidres», relatava l'Antonia.

Fins aquí tot correcte, un testimoni més sobre els fets que havia presenciat la dona. Però l'Antonia ha volgut fer un pas més i ha seguit relatant el que va veure: «Però bé, realment es van comportar i només van tirar coses contra la policia. Jo vaig veure una quantitat de nois normals manifestant-se i després van aparèixer un altre tipus de nois que van començar a incendiar-ho tot. El que havia d'haver estat un incendi petitonet, se'n va anar de mare i es va muntar una xemeneia que no vegis», explicava mentre reia.

Ana Rosa mostra el seu empipament en directe

Els col·laboradors presents al plató escoltaven amb estupefacció la manera en què l'Antonia comentava els fets, assegurant que els manifestants es «van comportar» i que només carregaven «contra la policia». Cansada de les declaracions del testimoni, Ana Rosa ha decidit tallar de sobte, posant punt final a l'entrevista.

«Bé, Mayka, moltíssimes gràcies a aquesta veïna i gràcies Mayka per aquest testimoni. Home, és clar, no tiraven coses contra la farmàcia sinó contra la policia ... Amb la qual cosa, això no està malament», deia de manera irònica. «Ei, perdoneu-me. És que hi ha una part de la societat que està molt malalta! » sentenciava de manera rotunda.

No és la primera vegada que Ana Rosa mostra el seu enuig per les manifestacions que s'estan produint aquesta setmana. La periodista es defineix com una «absoluta defensora el dret a la manifestació i de la llibertat de totes les persones», però considera que «això no és manifestació, això és violència per violència».


Comentaris

envia el comentari