Ana Rosa Quintana

Ana Rosa, sense pèls a la llengua, a Zapatero: «Aquest senyor, a què ve ara?»

La presentadora no ha rebut positivament les declaracions de l'expresident sobre els presos catalans en la seva entrevista a RAC1

L'entrevista de l'expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a RAC1 ha fet esclatar l'opinió pública. L'expresident va advocar pel diàleg amb els polítics independentistes durant l'entrevista conduïda per Jordi Basté, i alguns dels seus comentaris no van agradar a Ana Rosa Quintana, qui ha rebatut els arguments de Zapatero de manera contundent al seu magazín 'El programa d'Ana Rosa'.

L'expresident va deixar ben clara la seva opinió sobre el procés judicial. Preguntat per la possibilitat de l'indult, va contestar: «Estic a favor que s'estudiï si ho demanen. Però el president del Govern sempre té més informació que ningú altre», va opinar Zapatero. Paral·lelament, el polític va assegurar haver mantingut converses amb Oriol Junqueres i es va declarar «militant del diàleg i de l'entesa».

Ana Rosa, furibunda, esclata contra l'expresident   

Així mateix, Ana Rosa Quintana ha demostrat que no té pèls a la llengua i ha criticat durament les declaracions de Zapatero. «Això és molt greu. Aquest senyor, després d'espatllar tot el tema de Veneçuela, a què ve ara? A fotre... ehhh... a empaitar Catalunya? De veritat...», ha exclamat la presentadora. I és que Quintana no ha volgut deixar canya dreta i considera que els comentaris de l'expresident són una falta de respecte cap a Pedro Sánchez: «Als expresidents haurien de prohibir-los parlar en públic. Home, en plenes negociacions d'investidura, deixa amb el cul enlaire al president del Govern», ha criticat.

També et pot interessar...