IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa, en peu de guerra amb María Teresa Campos

Unes declaracions de la mare de 'Las Campos' han reobert la polèmica entre elles

Ana Rosa Quintana y María Teresa Campos
Ana Rosa Quintana i María Teresa Campos | CatalunyaDiari.com

La mala relació entre María Teresa Campos i Ana Rosa Quintana a causa de la seva rivalitat professional és un tema que sempre havia portat de cap a les presentadores, si bé en els últims mesos semblava haver quedat relegat a un segon pla.

De fet, Quintana fins i tot va defensar la malaguenya de les crítiques que va rebre després del seu breu pas pel debat de 'GH': «La nit que va aparèixer en televisió era molt tard i va marxar, em sembla lògic. Tot el que faci Teresa em sembla bé», sentenciava la presentadora.

No obstant això, Ana Rosa s'ha posat de nou en peus de guerra contra María Teresa al plató de 'El programa de AR', on es va veure un avanç de l'entrevista de Risto Mejide a la matriarca de les Campos i que s'emetrà aquest 26 de novembre. «Si tu estimes una persona, no dius coses que no són boniques», sentenciava Quintana amb gest seriós després d'escoltar part de l'entrevista.

I és que durant la mateixa entrevista, entre riures, María Teresa Campos va assegurar a Mejide que Ana Rosa va signar el seu contracte per presentar els matins de Telecinco abans que ella abandonés la cadena per començar a Antena 3. Llavors, la madrilenya treballava al programa de les tardes de Mediaset i va ser l'escollida per substituir María Teresa quan ella va marxar.

La «venjança» d'Ana Rosa

Després de l'ictus que va sofrir María Teresa, el seu programa '¡Qué tiempo tan feliz!' va ser substituït pel 'Viva la vida' que presenta Toñi Moreno. Una decisió taxativa que eliminava de la graella un programa que, malgrat les seves últimes males dades d'audiència, feia més de vuit anys que estava en antena. Per al seu nou projecte, Mediaset va apostar per la productora Cuarzo Produccions, propietat d'Ana Rosa Quintana.

Llavors, tots aquests canvis es van interpretar com un dur cop de Quintana —i per tant, de Paolo Vasile, a qui María Teresa va cridar en una ocasió «tocacollons»— a la malaguenya, una venjança per tots aquests anys en què la rivalitat, la polèmica i les indirectes entre elles van ser constants. Per intentar suavitzar les coses, Mediaset va oferir un contracte de llarga durada a María Teresa que garantia la seva continuïtat a la cadena, però que de moment solament s'ha materialitzat en col·laboracions puntuals.

Així les coses, sembla que María Teresa ni perdona ni oblida els últims desvergonyiments que ha sofert per molt que Ana Rosa volgués treure ferro a l'assumpte, arribant fins i tot a defensar-la públicament. D'altra banda, tampoc seria d'estranyar que l'actitud de la matriarca de les Campos al debat de 'Gran Hermano' respongués al fet que, malgrat el seu contracte, la cadena no estigui confiant massa en ella.

El cara a cara de Teresa i Ana Rosa

Quan María Teresa Campos va tornar a Telecinco va ser entrevistada a 'El Programa d'Ana Rosa', una intervenció que es va viure com un històric cara a cara entre dues  estrelles de la televisió i rivals dins de la mateixa casa. Ana Rosa no es va tallar i va anar directa i li va preguntar si li queia malament. Després d'una riallada, la Campos va reconèixer que havia pogut fer coses que van molestar-la. «Alguns copets m'has donat», li va respondre Ana Rosa.

La rèplica de María Teresa no es va fer esperar: «Si tenies alguna queixa, en moments difícils vaig pensar 'Com és possible que estigui callada?'. M'hauria agradat que donessis la cara. Que miressis a la càmera i diguessis: Teresa estic amb tu». Onze anys després d'això, la defensa d'Ana Rosa sembla arribar tard per a una María Teresa que estaria disposada a no deixar cap assumpte pendent.


Comentaris

envia el comentari