Ana Rosa podria abandonar molt aviat Telecinco

Mediaset estaria a punt de perdre el control de la cadena, que passaria a les mans del grup francès Vivendi
Ana Rosa podria abandonar Telecinco molt aviat. | Telecinco

 

Els problemes a Telecinco no paren de créixer. Durant l'últim any, la cadena ha patit una gran pèrdua d'audiència i els seus programes clau s'han anat enfonsant a poc a poc. Tanmateix, la cadena també ha vist com alguns dels seus més famosos col·laboradors i presentadors es trobaven a la corda fluixa, entre els quals trobem a Ana Rosa.

Cal destacar que no només Telecinco és víctima de la mort de l'èxit, sinó que el grup sencer de Mediaset tremola des dels seus fonaments. I és que com avança ‘EsDiario’, l'empresa  italiana estaria rebent molta pressió per part d'un dels seus accionistes majoritaris, Vivendi.

 

Es tracta d'un grup francès que el passat 2015 va prendre possessió del 30% de les accions, després d'oferir-se a Berlusconi per adquirir Mediaset. L'expresident italià va semblar encantat de compartir el negoci, però els problemes van arribar quan els francesos van voler adquirir el control total.

 

Vasile i tot el seu equip al carrer

Durant el primer trimestre del 2018 se sabrà qui acaba al capdavant de Mediaset, ja que llavors es decidirà el resultat final de la demanda que tenen interposada entre les parts. Si Vivendi acaba prenent el control, Vasile i tot el seu equip no tindran cabuda.

 

Així doncs, és d'esperar que tampoc continuïn a Mediaset els grans noms lligats a l'italià, el qual va convertir Telecinco en la cadena líder durant anys. Entre aquests destaca Ana Rosa Quintana, que ja ha anunciat que marxaria. Sembla que la presentadora apostarà per mudar-se a la productora creada per Chelo Montesinos, en la qual Paolo Vasile també podria tenir interessos.

 

Altres noms que també sonen com a candidats a abandonar Telecinco són: Jorge Javier Vázquez, Belén Esteban, Carlota Corredera, Mila Ximénez, Kiko Hernández, Lydia Lozano i María Patiño.

 

Comentaris