Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Ana Rosa qualifica de «mal educat» al jove que va donar a Carles Puigdemont la bandera espanyola

L'expresident va recordar que no té «cap problema amb Espanya»
Imatge d'Ana Rosa Quintana | cedida

 

L'escena que es va viure durant la jornada d'ahir, 23 de gener, on es veia a Carles Puigdemont fent un petó a una bandera d'Espanya, no ha passat desapercebuda per a ningú. Molts han analitzat i comentat l'acció, aplaudint o criticant la reacció de l'expresident del Govern, així com valorant la decisió de Víctor Moreno, el jove que va increpar al polític a Copenhaguen.

 

Des d''El Programa de Ana Rosa' també s'ha fet referència al vídeo que va aparèixer, el qual no ha semblat agradar als col·laboradors. La presentadora de l'emissió, Ana Rosa Quintana, va dur la veu cantant, admetent que «no m'ha agradat» el que es va veure en les imatges. De la mateixa manera, va considerar que Moreno «va ser un mal educat».

La reacció de Puigdemont

Des del mateix programa també s'ha destacat la reacció que va mostrar Carles Puigdemont després de la provocació de Víctor Moreno. Considerant que «va tenir molta cintura» o assegurant que «va reaccionar molt bé», van reconèixer que la forma d'actuar de l'aspirant a la presidència va ser l'adequada, ja que no es va deixar vèncer per la pressió de la càmera.

 

Imatge de Carles Puigdemont | Catalunya Diari

 

També van fer menció a la publicació a Twitter que l'expresident de la Generalitat va realitzar, durant la tarda d'ahir, al seu compte personal. En ella, el polític compartia el vídeo en qüestió, explicant que «algun dia entendran que no tenim cap problema amb Espanya ni amb la seva bandera», paraules de les quals es va fer ressò a Telecinco.

 

En el mateix missatge, Puigdemont recordava que la «batalla» la realitzen contra aquells que exerceixen «el poder despòticament». En aquest sentit, va recordar que «la democràcia» té més importància que qualsevol «frontera» existent, així com està per davant de totes les «banderes» i de les «constitucions».