Ana Rosa Quintana, a punt de plorar en directe: «No puc escoltar-ho»

La presentadora no ha pogut donar pas al vídeo on s'escoltava la declaració de l'assassí confés de la petita Naiara

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana, a punt de plorar en directe: «No puc escoltar-ho» | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha viscut aquest matí un dels moments més durs al capdavant d''El programa de Ana Rosa'. Durant la primera part de l'espai dels matins de Telecinco, ha tingut lloc la notícia sobre el judici per la mort de la petita Naiara de 8 anys, a les mans del seu oncle, el mes de juliol de 2017 a Osca.

En les imatges es podia veure com l'assassí confessava haver posat fi a la vida de la petita perquè estava «estressat». «Li vaig preguntar a Naiara sobre els deures fets, aquí ja vaig saltar. Vull atribuir-ho a l'estrès i als problemes amb l'empresa» es justificava l'oncle de la nena.

A més, va torturar a la menor durant sis hores perquè no havia fet els seus deures. Després de la brutal pallissa que li va propinar fins a causar-li la mort, l'assassí va reaccionar. «Quan veia que no es movia va ser quan vaig reaccionar». Un fet terrible que ha commogut a tot el país i que Ana Rosa ha sentit de manera molt profunda.

Tal és l'angoixa que la presentadora ha sentit en conèixer la notícia i la manera en què l'oncle de Naiara va posar fi a la seva vida que Ana Rosa no ha pogut donar pas al vídeo on l'assassí confés explicava l'ocorregut. «No puc escoltar-ho, em poso malalta, com pot haver-hi algú tan dolent, com la maldat humana pot arribar a aquests límits», deia Ana Rosa molt afectada.

Ana Rosa Quintana amb la mà al pit i profundament afectada
Ana Rosa, molt afectada pel testimoni de l'oncle de Naiara | Telecinco

No obstant això, finalment 'El programa de Ana Rosa' emetia la declaració del jutjat de l'oncle de Naiara. Minuts després de veure les imatges de l'assassí confés, la presentadora estava destrossada i visiblement emocionada. 

Amb la veu tremolosa i a punt de plorar, Ana Rosa Quintana afegia: «És un torturador, és un psicòpata i és un perill per a la societat perquè gaudeix fent el mal i a més a algú tan indefens com una nena de vuit anys».

La resta dels col·laboradors presents a la taula han secundat les paraules de la presentadora. «És maldat absoluta. És esgarrifós» opinava Patricia Pardo. Sens dubte un dels testimoniatges més durs als quals ha hagut de fer front Ana Rosa i que l'ha deixat profundament marcada.


Comentaris

envia el comentari