La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa Quintana ataca en directe a Rocío Carrasco: «Hi està obligada»

La presentadora de 'El programa de AR' afirma que les mares han d'aguantar-ho tot i cal perdonar les actuacions dels fills

La sèrie documental protagonitzada per Rocío Carrasco ha generat un gran enrenou entre periodistes, col·laboradors de televisió i teleespectador. D'una banda, trobem la gent que defensa a Antonio David Flores i titlla de mentidera a Rocío Carrasco; d'altra banda, hi ha gent que defensa a Rocío Carrasco i considera que Antonio David ha estat un manipulador. 

Ana Rosa Quintana està sent una de les persones que més critica a Rocío Carrasco. A més, no ha dubtat en contractar a Rocío Flores com a col·laboradora del seu programa, encara que no vol parlar sobre la seva mare. Tot i això, la presentadora no es talla ni un pèl i carrega constantment contra Carrasco. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La duresa de l'últim episodi de la docusèrie

L'últim episodi del documental de Carrasco ha sorprès a tothom, ja que s'ha atrevit a explicar els insults i amenaces que va rebre durant molts anys per part de la seva filla. És més, ha assegurat que Rocío Flores va apallissar-la l'any 2012 i que fins i tot va haver d'anar a l'hospital per contusions.

No obstant això, el capítol del pròxim dimecres, 5 de maig, també promet deixar-nos sense paraules. En concret, en l'avanç es mostra com Rocío afirma que l'agressió no va ser el que més li va doldre, sinó que ho gravés amb el mòbil i després anés a denunciar els fets amb el seu pare com si ella fos la víctima.   

Ana Rosa torna a carregar contra Carrasco

Tot i la gravetat de l'episodi, pel qual Rocío Flores va ser condemnada, Quintana segueix defensant-la. És més, continua en el seu afany de carregar contra Rocío Carrasco. Ni la duresa del testimoni ni la sentència que va condemnar a la seva col·laboradora, fan que canviï d'opinió i es posi en la pell d'una dona que ha estat víctima de maltractaments.

Ana Rosa Quintana ha tornat a manifestar que «els pares han de tenir cura dels seus fills», fent referència a la relació que manté Rocío Carrasco amb la seva filla. A més, ha afegit: «Els pares són els responsables mentre els fills visquin, des del principi fins al final, facin el que facin, es portin com es portin i diguin el que diguin. Els pares tenen l'obligació, fins que es morin, de cuidar dels seus fills».

Allau de crítiques a les xarxes socials

Tot i que Ana Rosa Quintana compta amb el suport de molta gent, hi ha espectadors que han carregat contra la presentadora. Tanmateix, no han dubtat en criticar-la a Twitter:

  • «És clar AR. Que el teu fill et deixi a la cuina tirada després d'una pallissa, mires cap a una altra direcció, poses l'esquena cap a una altra i li dius: 'Hola vida, quan em curin les ferides de la pallissa que m'has donat, em dones una altra. D'acord, tresor meu? Que amb amor es cura tot '».
  • «Com es nota que Ana Rosa no empatitza amb cap mare que pateix maltractaments».
  • «Segons Ana Rosa, les víctimes de violència han de protegir i cuidar els seus agressors? Són unes declaracions inconscients i un perill per a la societat, ja que normalitzen les agressions de fills a pares».
  • «No senyora, facin el que facin no. Una mare ha d'acceptar-ho tot pel fet de parir un fill? Quin pensament més retrògrad!».
  • «Amb el que li dius a aquesta mare, li ho estàs dient a moltes mares que estan passant pel mateix. Ja està bé de la careta d'àngel d'aquesta noia. No enganya ningú. Dona-li un consell com a mare, però no llancis missatges d'aquest tipus i molt menys a una mare».
  • «Ana Rosa està preparant el terreny desprestigiant Rocío Carrasco i donant suport a Rocío Flores perquè en l'entrevista que s'està preparant a Rocío Flores no se li tiri a sobre l'audiència. Es creu que no se la veu venir».
  • «Ets molt impresentable, Ana Rosa. Les dones maltractades hem d'aguantar-ho tot? Tant de bo no ho visquis, ni de prop ni de lluny».