Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana augmenta els dubtes sobre la seva salut amb un gest que preocupa

Ana Rosa Quintana ha pres una decisió que ha preocupat els seus

Ana Rosa Quintana fa massa temps que es troba allunyada dels mitjans perquè està centrada a recuperar-se del càncer que pateix. El tractament està sent efectiu i té previst tornar a la televisió al setembre. Abans de tornar-se a posar al capdavant del programa, s'havia compromès a anar a un esdeveniment madrileny, però ha desaparegut sense avisar.

Ana Rosa va confirmar que estaria en una reunió que es va celebrar ahir, dimarts 21 de juny, a l'Hotel Plaza España de Madrid. La terrassa d'aquest establiment ha celebrat una petita festa en honor a una marca de cosmètics amb què la presentadora té relació. La sorpresa ha estat que no ha assistit a la cita i ningú no sap el motiu de la seva absència, per això hi ha tants rumors damunt la taula.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana està a punt de marxar a Cadis. | GTRES
 

Ana Rosa coneix el món de la informació millor que ningú i sap que el més encertat és ser transparent. Mai no ha amagat cap detall sobre el seu estat de salut, per això el públic ha mantingut la calma fins al final. El problema és que la seva desaparició de l'Hotel Plaza España ha provocat nous rumors i alguns són massa forts.

Ana Rosa, segons han explicat els seus companys de Telecinco, es troba perfectament i està a punt de tornar a la cadena. Ho farà després de l'estiu, ja que té pensat passar uns mesos a Cadis al costat dels seus fills. La família continua unida i és una de les coses que fan més feliç la comunicadora i que més l'està ajudant a recuperar-se.

Quintana facilita informació regularment per evitar certes especulacions, però la seva absència a l'esdeveniment anterior ha estat perjudicial. El públic vol saber per què no hi ha anat i hi havia periodistes que ja tenien preparades diverses preguntes per fer-li. És possible que ofereixi explicacions a través de les seves xarxes socials, una plataforma que sol fer servir en aquests casos.

Ana Rosa Quintana provoca nous rumors

Ana Rosa es va comprometre a estar a l'Hotel Plaza España el dimarts 21 de juny a les 20.00 hores, però ha canviat d'opinió. Hi ha la possibilitat que no se sentís amb forces d'explicar com es troba, ja que és un procés delicat i privat. Ofereix informació puntual perquè és un personatge públic i sap que pot fer molt per la societat, però és lícit que les seves energies s'esgotin.

Imatge d'Ana Rosa Quintana somrient.
Ana Rosa Quintana té el suport dels seus companys i amics. | GTRES
 

Quintana està en un moment crucial perquè la seva recuperació està cada cop més a prop, però els seus estan preocupats. Els seus companys de premsa que l'estaven esperant a l'esdeveniment de les cremes volien parlar amb ella i no han pogut. El públic ha començat a llançar teories, encara que cap es correspon amb la realitat.

La presentadora té més temps perquè no surt a la televisió, però hi continua treballant darrere les càmeres i és una dona ocupada. El més probable és que no hagi complert la seva cita perquè a l'últim moment li hagi sorgit un imprevist. Encara que també seria normal que no volgués donar explicacions de les novetats sobre la seva salut, i això no vol dir que li passi res de dolent.

Ana Rosa Quintana ja ha fet les maletes

Ana Rosa ha servit d'exemple per a molts malalts de càncer, ja que ha demostrat que és possible vèncer la malaltia. En cap moment no s'ha rendit, ha atacat l'arrel del problema i ha trobat la solució més senzilla: lluitar fins al final. És a la recta final del seu tractament i per celebrar-ho passarà l'estiu a casa seva, a Sotogrande, Cadis.

Quintana s'ha guanyat l'afecte de la professió, per això tots els companys han estat tan preocupats. Cada cop falta menys perquè es torni a posar al capdavant del seu programa, un espai que fa més d'una dècada que és líder. Tot és gràcies a ella, ja que és una professional de primera categoria que empatitza amb els espectadors a la perfecció.

La presentadora, sense voler-ho, ha negat les bones notícies sobre el seu estat perquè, si hagués tingut ànims per fer-ho, hauria aparegut. Això és el que pensen alguns mitjans, però ella no ha aclarit el motiu de la seva absència. El gest que ha tingut ha despertat tota mena de sospites i la preocupació anirà augmentant fins que ella doni explicacions.