YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa es queda muda: «Fernando Simón no és un tont*, és mala gent»

Les paraules d'un dels seus col·laboradors han deixat estupefacta la presentadora

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana s'ha quedat muda davant les paraules d'un col·laborador | Telecinco

Ana Rosa Quintana no deixa de generar polèmiques, tant en l'àmbit personal com pel seu programa, que ara ha carregat contra Fernando Simón. Concretament, ha estat un dels seus col·laboradors el qual ha atacat de forma contundent al director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat. Qui ha sigut el responsable d'aquest atac? Ni més ni menys que el controvertit periodista Eduardo Inda, que està al capdavant del mitjà de comunicació 'Ok Diario'.

L'origen de l'atac

Aquest dilluns l'esmentat col·laborador ha pronunciat unes paraules molt dures contra Simón, i ho ha fet arran de què l'Assemblea del Consell General de Col·legis de Metges (CGCOM) hagi sol·licitat el cessament immediat de l'epidemiòleg. Aquest cessament s'ha sol·licitat després que aquest pronunciés en una roda de premsa unes paraules que no han agradat.

En concret, va manifestar que «ara els professionals sanitaris tenen un aprenentatge pel que fa a la primera onada. Els gestors fan millors circuits d'assistència als hospitals. I, òbviament, els sanitaris tenen un millor comportament evitant contagiar fora del seu espai de treball».

Fernando Simón parlant amb les banderes d'Espanya i Europa de fons
S'ha demanat el cessament de Fernando Simón | GTRES

L'atac d'Eduardo Inda a Fernando Simón

Arran del que ha passat, el director de 'Ok Diario' ha aprofitat la seva participació habitual a 'El programa d'AR' per criticar Simón, i ha començat el seu atac dient: «La declaració dels metges és la gota que fa vessar el got. A aquest senyor caldria haver-lo fet fora fa molt de temps».

Així mateix, en aquest moment ha fet un repàs de les 'posades de pota' de Simón per justificar el seu cessament, exposant: «Aquest senyor va dir al gener que a Espanya no hi hauria més d'un cas de coronavirus. Després, que era una simple grip. Després, l'OMS dona alarma mundial i diu que no passa res i que no hi ha casos a Espanya. Després, està encantat que no vinguessin els turistes anglesos; després parla de les infermeres infeccioses...».

Ana Terradillos reprenent Eduardo Inda per les seves paraules a 'El programa de l'estiu'
Eduardo Inda ha carregat contra Fernando Simón | Telecinco

Després d'aquesta enumeració de situacions, ha estat quan Eduardo Inda ha recorregut a atacar l'epidemiòleg i ho ha fet procedint a insultar de forma clara: «Cal ser mala gent! La gent diu que és 'un ximple il·lustrat', però no, és mala gent!». Unes paraules pronunciades pel col·laborador que han deixat muda, en un primer moment Ana Rosa Quintana. No obstant això, ha trigat uns segons a donar suport a aquest i ho ha fet afegint: «Jo crec que és un frívol».

Les reaccions dels espectadors

Molts són els seguidors del programa que han donat suport a les paraules d'Inda i de Quintana. No obstant això, no és menys cert que a les xarxes socials han aparegut internautes que no els donen suport. És més, no és que només no els donin suport sinó que, a més, han criticat l'actuació de l'Assemblea del Consell General de Col·legis de Metges. Gran mostra d'això últim són comentaris que poden llegir-se al compte de Twitter de 'El programa de Ana Rosa', com ara aquests:

  • «Canvi de canal, Ana Rosa només deixa parlar Inda».
  • «Els metges a curar la gent i punt».
  • «Som persones humanes i també ens equivoquem. Que el sancionin sense un mes de sou i aquests diners que vagin destinats a la sanitat».
  • «Vuit mesos després, més de 60.000 mil morts, inclosos metges, infermeres i sanitaris... I ara demanen que Simón dimiteixi per incompetent?».
  • «Els membres del Consell General són els que estan a primera línia de foc a les UCI? De sobres coneixem el posicionament d'alguns dels seus membres i el seu sentit del codi deontològic mèdic».

Comentaris

envia el comentari