Ana Rosa Quintana al plató del seu programa

Ana Rosa Quintana carrega contra Irene Rosales

Ana Rosa Quintana ha estat especialment dura amb la dona de Kiko Rivera

Ana Rosa Quintana, com no podia ser d'altra manera, ha comentat la notícia 'bomba' de la premsa del cor d'aquests dies. Ens referim a l'absència d'Irene Rosales i del seu marit al casament de la cosina d'ell, Anabel.

La periodista ha opinat sobre aquesta falta d'assistència, però ha aprofitat, sobretot, per carregar contra l'esposa de Kiko. Ho ha fet perquè la jove, farta de la pressió mediàtica, ha esclatat i s'ha mostrat molt enfadada. Una cosa que mai havia fet fins ara.

L'origen de la crítica d'Ana Rosa Quintana: Irene Rosales es mostra enfadada

Irene i Kiko van optar per no assistir a l'esmentat casament per un motiu de pes. En concret, perquè hores abans havia mort l'àvia materna d'ell, cosa que a ell el va impactar molt emocionalment, igual que el fet de retrobar-se amb la seva mare un any després que comencessin la 'guerra'.

La decisió que va prendre la parella ha generat molta controvèrsia i una infinitat de crítiques. Per aquest motiu, la premsa s'aposta a la porta de la casa que el matrimoni té a la localitat de Castilleja de la Cuesta. És la manera que els mitjans han trobat de seguir-los els passos i fins i tot de preguntar-los com estan.

Els reporters han anat corrent cap a Rosales quan han vist que sortia de l'habitatge familiar i es dirigia cap al  cotxe. Això a ella no li ha agradat gens. Tant és així que ha baixat la finestreta del vehicle i els ha etzibat: «No diré ni una paraula».

«No és normal que cada vegada que pujo al cotxe tingui aquí deu persones. És que, al final, li donaré un cop al cotxe i m'enfadaré. No és normal que em vulgueu fer una foto entrant el cotxe al garatge de casa meva».

«No diré res perquè no és un tema que tingui a veure amb mi. A més, jo ja vaig deixar la tele, així que, si us plau, respecteu-me».

A això ha afegit: «Per favor, no m'atabaleu. Sé que és la vostra feina, però cada vegada que he d'aparcar el vehicle en un lloc que és estret tinc deu persones al voltant i acabaré donant-li un cop. Gràcies, però no respondré a cap pregunta».

Acte seguit, ha pujat la finestreta i ha marxat.

Ana Rosa Quintana arremet contra Irene Rosales

Una reportera de 'El programa de Ana Rosa' ha sigut testimoni d'aquest moment, que ha fet enfadar Ana Rosa. Aquesta ha comentat el que ha passat, i la veritat és que no ha sigut gens tolerant amb Irene Rosales. Ha dit: «Ha de tenir en compte que treballa a la televisió».

«Aquest discurs que ha fet, disculpeu-me, té sentit en una dona que és parella d'algú que no surt als mitjans ni és notícia. En aquest cas seria lògic que digués "deixeu-me en pau, que jo no hi pinto res en això". Però ha d'entendre que està en els mitjans de comunicació».

Així mateix, ha continuat dient: «El que no es pot fer és agafar el que ens interessa i deixar el que no ens interessa».

Els arguments esgrimits per la presentadora no han passat desapercebuts a les xarxes socials. Així, hi ha espectadors que li han donat suport amb missatges com aquest: «Per una vegada a la vida, dono la raó a Ana Rosa. Què es pensa aquesta tia? La mosqueta morta ha ensenyat la poteta. Només vol la premsa quan li convé».

No obstant això, uns altres han anat en contra de Quintana i han donat suport a Rosales. Exemple d'aquesta posició són comentaris com «Irene ja no treballa a Telecinco, va deixar 'Viva la vida'» o «Deixeu-tranquil·la, té dret a tenir un mal dia».