Ana Rosa no se'n cansa i carrega per enèsima vegada contra el Govern: «Un show»

La presentadora torna a la càrrega i critica sense por la gestió del Govern durant aquesta pandèmia

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana deixa clar en directe quina és la seva posició política avui dia | Telecinco

Són pocs els presentadors que exposen públicament la seva ideologia política o critiquen la d'un altre bàndol. En el cas d'Ana Rosa Quintana passa totalment el contrari, aquesta sempre s'ha mostrat molt clara amb les seves idees i mai s'ha penedit de ser sincera i transparent amb qualsevol opinió.

Durant els últims mesos, la presentadora s'ha mostrat molt crítica amb la gestió de la pandèmia que ha fet el govern de Pedro Sánchez i sempre en directe i mirant als ulls als seus teleespectadors. Després d'uns dies sense pronunciar-se al respecte, la presentadora s'ha preguntat, en el seu propi programa, 'El programa de Ana Rosa', on era el president del govern d'Espanya quan el ministre de Sanitat va haver de sortir a donar la cara davant els mitjans en aquesta segona onada de la Covid-19. «On és Pedro Sánchez? He sentit a Merkel, a Macron, al president portuguès... Hem deixat a Illa sol perquè es cremi?», ha comentat la periodista.

Mostra en directe la seva desconfiança davant les polítiques sanitàries del govern

Un dels tertulians de la taula de debat, el periodista Javier Casqueiro, ha saltat davant les paraules de Quintana i li ha recordat que durant els mesos de març i abril, Sánchez oferia una extensa roda de premsa a la setmana i que ella criticava aquesta sobreexposició. «Entre estar callat i tocar la trompeta hi ha un terme mitjà, que és un president de govern que surt, pren les regnes de la situació i no ens dona la tabarra tots els dissabtes», ha respost contundent Ana Rosa.

Però les seves crítiques també han estat presents per al ministre de Sanitat, Salvador Illa, sobre què va dir fa unes setmanes que havia centrat les seves forces a carregar contra la gestió de la Comunitat de Madrid perquè no es parlés de la mala situació epidemiològica a la resta del país. «Després de l'espectacle que ens va donar fa 15 dies per a l'Estat d'Alarma a Madrid, perquè anava a ser la fi del món, ara se li ha descontrolat tota Espanya i no ha fet res», deixant clara així la seva visió.

Ana Rosa ha deixat clar que no està d'acord amb la gestió de Sánchez ni d'Illa, a més de posar en dubte que es duguin a terme les lleis que el govern central va prometre a l'inici de la crisi sanitària: «On és la llei antipandèmia de fa 8 mesos? I sobre el pla per unificar els criteris, diuen que estan en això». És evident que Ana Rosa Quintana avui dia no dóna suport ni la gestió ni la política actual del govern d'Espanya i, a més, ens podem fer una idea de quins són els partits polítics que no votarà a les pròximes eleccions.


Comentaris

envia el comentari