Ana Rosa Quintana confessa que Roger Torrent és «molt mono»

La presentadora de Telecinco ha fet un comentari fora de càmeres que ha acabat sortint a la llum

Primera imatge del president Torrent, al Parlament de Catalunya.
Primera imatge del president Torrent, al Parlament de Catalunya. | delCamp.cat

Rosa Quintana torna a exercir d'enfant terrible del catalanisme. I és que la dada noticiable d'aquest dimecres, 17 de gener, ha tingut a veure amb l'elecció de Roger Torrent com nou president del Parlament de Catalunya. 'El programa de Ana Rosa', de fet, ha començat avui amb una controvertida picabaralla que ha deixat bocabadats a tots els col·laboradors.

  

  

Després d'emetre un vídeo sobre la situació política catalana i l'elecció de Torrent com a màxim exponent de la càmbra catalana, el tertulià Arcadi Espada ha interromput el programa per demanar «ho podem dir?», en clara al·lusió a unes paraules que havia pronunciat Ana Rosa fora de càmeres.

  

  

Al fil de la discussió, Ana Rosa no s'ha mossegat la llengua i li ha etzibat: «Privadament jo dic el que em dóna la gana».

El col·laborador del programa, no content amb la pregunta, ha replicat: «Depèn de si et graven o no». «I qui m'ha de gravar?» qüestionava la presentadora visiblement molesta. Ha estat aleshores quan Espada, cofundador de Ciutadans, ha volgut resoldre la problemàtica amb una actitud del tot desafiant: «Bon dia, està vostè bellíssima avui».
 

«És un senyor molt mono»


Després d'aquestes paraules, la presentadora s'ha dirigit als espectadors per explicar-los la 'veritat' del cas: «Tot això és perquè he dit que un senyor és molt mono». No contenta amb la declaració, Ana Rosa ha prosseguit: «No es creguin vostès que he dit una altra cosa... Aquest senyor és molt mono».En sentir aquestes declaracions sobre Roger Torrent, Espada ha replicat: «És que nosaltres no hem dit encara que la senyora Arrimadas és molt mona».

Imagen de Ana Rosa Quintana y Arcadi Espada.
Imatge d'Ana Rosa Quintana i Arcadi Espada. | CatalunyaDiari.cat

Ana Rosa, però, ha volgut defensar-se de les acusacions i ha remarcat: «Doncs si ho dius no passa res. Si dius que la senyora Arrimadas és una senyora molt mona, doncs estaries dient la veritat».


Comentaris

envia el comentari