Ana Rosa Quintana confessa que «fa un any em van descobrir intolerància al gluten»

La presentadora de televisió ha revelat que des que va canviar la seva dieta, «em sento de meravella»

Imagen de archivo de Ana Rosa Quintana.
Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana. | Telecinco

Fa pocs dies, concretament aquest passat dimecres 20 de juny, la presentadora de televisió Ana Rosa Quintana va deixar a tots els seus seguidors realment sorpresos. El motiu de tanta sorpresa va ser la confessió que ha fet la presentadora de Telecinco en una de les seves publicacions d'Instagram.

Aquesta confessió fa referència a la malaltia que pateix la periodista des que fa un any enrere li van diagnosticar que els seus problemes amb les males digestions tenien un únic culpable. Aquest culpable s'anomena gluten.

La celiaquia és una malaltia sistemàtica, provocada pel gluten i prolamines relacionades, en individus genèticament susceptibles i que cada cop afecta un nombre més gran de persones en tot el món.

Per això mateix, la comunicadora dels matins de Telecinco ha compartit a través de les seves xarxes socials la seva condició de celíaca de la forma més natural possible, ja que ha compartit una imatge a Instagram on apareix el seu esmorzar.

Concretament, un parell de Sandwich de pa sense gluten per començar un matí de feina on el temps no és el que sobra precisament.

D'aquesta forma, la periodista ha donat a conèixer la seva malaltia a les xarxes socials: «Quan no hi ha temps aguanto amb un bon Sandwich de pa sense gluten. Fa un any em van descobrir intolerància al gluten, ho porto rigorosament i em va d'allò més bé».

A més, Ana Rosa Quintana, tal com desvela a les xarxes socials, és molt estricta amb aquest parer i procura seguir una alimentació lliure de la proteïna de blat que tant li costava digerir.

La presentadora ha rebut molts missatges d'ànim

Al moment, la publicació d'Ana Rosa Quintana es va omplir de centenars de comentaris d'ànim per part dels seus seguidors, ja que també van aprofitar per explicar les seves pròpies experiències amb aquesta malaltia, que cada any afecta més persones al nostre país.

Cal destacar que la presentadora de televisió està completament irreconeixible, ja que cada cop comparteix més dades de la seva vida privada a les xarxes socials, i la seva confessió sobre la intolerància al gluten, tan sols és un altre exemple més.

Durant les últimes setmanes, la presentadora de Telecinco ha intensificat la seva activitat a Instagram, així com la qualitat de les imatges, que cada cop són més pròpies d'una publicació d'estil de vida.


Comentaris

envia el comentari