IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa Quintana confessa en directe el sou

La periodista va confessar el que cobra durant entrevista a Pablo Iglesias

Ana Rosa Quintana és una de les periodistes més famoses i reconegudes del panorama televisiu espanyol. La seva trajectòria professional no ha deixat en dubte que s'ha guanyat a pols la seva consolidada posició a la graella de cadenes tan competitives com Telecinco.

Està clar que en aquest aspecte no té queixa. Ara bé, si hi ha una cosa de la qual no es pot queixar Ana Rosa és de la renda que té. En una entrevista amb Pablo Iglesiasla periodista madrilenya ha confessat de forma espontània que cobra més de 130.000 euros anuals. 

Una conversa sobre l'augment de l'IRPF

Tot va començar quan Iglesias estava explicant la mesura d'incementar l'IRPF a les rendes superiors a aquest import i, amb una seguretat que li va fallar, Iglesias va dir-li a la presentadora: «Crec que ni vostè ni jo estem entre ells». Davant la sorpresa de tothom, Ana Rosa va respondre: «Jo sí». Així doncs, queda clar que la periodista té un sou privilegiat que, ni tan sols un dels vicepresidents del nou govern l'agafa.

Després d'anunciar l'envejable renda, la periodista va seguir dient-li que estava d'acord en el fet que apugin l'IRPF per a les persones que tenen aquests ingressos, però que de totes maneres, no creu que sigui una decisió suficient per a pal·liar totes les despeses socials del país. En la mateixa línia, Ana Rosa va confessar que està a favor de la sanitat, que es pagui l'atur i que pugin les pensions.

La broma de la seva fotografia

Deixant ja de banda el tema econòmica personal i del país, la periodista es va atrevir a preguntar-li a Iglesias per la seva postura a l'hora de fer-se la foto amb la cartera com a vicepresident. Iglesias, entre somriures, va confessar que no es va preparar la fotografia i que, per això, semblava Cristiano Ronaldo a punt de llençar una falta.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari