Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana confirma que ha decidit fer un gir a la seva vida

Ana Rosa Quintana només vol que aquest infern s'acabi

Ana Rosa Quintana no pot estar més contenta. I és que, després d'haver superat el càncer de mama que va capgirar la seva vida en un moment, la periodista ha anunciat que està a punt de començar una nova etapa.

A finals del mes de novembre del 2021, 'la reina dels matins' va sorprendre tota l'audiència de Telecinco amb una impactant notícia.

«M'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament, està localitzat, no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató, d'aquests companys, que també són la meva família».

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Ana Rosa Quintana està millor que mai. | GTRES
 

Ara, i després de sis mesos lluitant contra aquesta dura malaltia, tot apunta que Ana Rosa Quintana està molt a prop de guanyar la batalla. I és que després de sotmetre's a una operació per eliminar les restes d'aquest càncer, la periodista ja ha començat a recuperar la seva antiga vida.

El 27 de maig passat, la madrilenya va reaparèixer per sorpresa per acudir a una correguda de toros a la plaça de Las Ventas (Madrid). La propietària d'Unicorn Content no va tenir cap problema per explicar com es troba. «Estic bé, començant la vida una altra vegada. Això crec que ja ho hem superat».

I va ser, precisament, en aquest esdeveniment on una de les seves amigues va revelar algunes dades de la seva evolució que encara no havien vist la llum.

Ana Rosa Quintana vol començar una nova vida

Ana Rosa Quintana està disposada a reprendre amb força les seves funcions dins El programa de AR. Per això, no té cap problema amb què els seus grans amics dins de la televisió expliquin com ha canviat la seva vida durant aquests mesos.

Després d'abandonar les instal·lacions de Las Ventas, Cristina Tárrega va compartir amb els mitjans de comunicació com es troba la periodista després de l'anunci de la seva tornada als platós de televisió.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Cristina Tárrega.
Cristina Tárrega parla de la salut d'Ana Rosa Quintana. | CatalunyaDiari
 

«Està molt bé, és una dona molt lluitadora i molt forta», va assegurar la col·laboradora. «La bellesa és una qüestió d'actitud. No és una qüestió d'edat, ni de maquillar-se, ni d'arreglar-se. És d'actitud i Ana la té, i és el que us va transmetre».

A més, Tárrega va voler compartir amb els periodistes la bonica amistat que manté amb la seva cap. «La meva relació amb ella és d'amistat i per mi és molt important que torni al programa, encara que l'he vista cada dia».

«Nosaltres parlem de moltes coses, de la tapisseria, d'això i allò altre… A mi no em podeu fer aquest tipus de preguntes perquè la meva relació és diferent, és com la meva germana», va assegurar quan li van preguntar per com està afrontant la comunicadora la seva reincorporació a la feina.

Ana Rosa Quintana ja ho té tot llest

Ana Rosa Quintana ja està comptant els dies per tornar al seu lloc de treball als matins de Telecinco. I, encara que per ara només pensa a gaudir de les vacances, la periodista està molt contenta que aquest malson estigui a punt d'arribar al final.

Durant tots aquests mesos, han sorgit diversos rumors sobre el seu retorn televisiu, però no ha estat fins al 27 de maig quan Joaquín Prat ha anunciat la notícia que tots estàvem esperant.

En plena emissió d'El club social, el company d'Ana Rosa Quintana va voler aclarir algunes de les preguntes sobre la reincorporació de la seva cap.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat anuncia la data més esperada. | Mediaset
 

«Vostès moltes vegades ens pregunten 'Com està Ana Rosa?' 'Què en sabeu, d'Ana Rosa?' 'Quan torna?'. Tornarà molt aviat. Podem dir que al setembre ja serà aquí, esperem. Aquesta almenys és la idea que tenim tots al cap».

Per la seva banda, i després de la reaparició de 'la reina dels matins' a la plaça de toros de Las Ventas, Cristina Tárrega va voler aportar més informació sobre la seva estimada amiga.

«Vam estar des de les dues de la tarda fins a les deu de la nit i ens ho vam passar fenomenal. Segur que és aquí al setembre. Cada dia està més animada», va assegurar la tertuliana d'El programa de Ana Rosa.