Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana confirma els rumors sobre la seva lluita contra el càncer

Ana Rosa Quintana es pronuncia sobre l'evolució de la malaltia

Des que Ana Rosa Quintana es va veure obligada a abandonar temporalment el seu lloc de treball per combatre el càncer de mama que ha posat en perill la seva vida, se sap poc del seu estat de salut.

La 'reina dels matins' ha decidit portar la seva recuperació de la manera més discreta possible, malgrat que de tant en tant són els seus propis companys de feina els que fan algun comentari sobre la seva evolució.

Ana Rosa Quintana a plató
Ana Rosa Quintana parla sobre el seu estat de salut | Mediaset

«Està ja cansada de descansar, ja té molta força», va assegurar Cristina Tárrega per a La nueva España. «Ens fan falta les seves editorials, les coses que ella diu, com veu el seu punt de vista. Però bé, no em puc queixar perquè la tinc sempre molt a prop».

La col·laboradora de televisió va explicar a aquest mitjà de comunicació quines són les mesures de seguretat que Ana Rosa Quintana exigeix a totes les seves visites. «No m'havia fet mai tantes PCR com amb ara. Si t'hi apropes cal estar amb unes mesures, no per res, perquè ella està forta i feliç».

Després de sorprendre'ns amb el seu nou i afavoridor canvi de look, ha estat la mateixa periodista qui ha volgut pronunciar-se sobre el seu estat de salut, i per això ha acudit a les xarxes socials.

Ana Rosa Quintana confirma el seu nou estil de vida

Ana Rosa Quintana ha tornat a la vida pública. Després de gairebé cinc mesos ocupant un discret segon pla, la presentadora de Telecinco ha tornat a fer servir les xarxes socials.

Després de deixar que els seus companys i amics informessin sobre el seu estat de salut, ha estat ella mateixa la que ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors.

Abans i després d'Ana Rosa Quintana
L'abans i el després d'Ana Rosa Quintana | Catalunya Diari

El dilluns 21 de febrer, Ana Rosa va acudir al seu perfil d'Instagram per publicar una fotografia al costat d'un revelador missatge sobre el seu estat de salut actual.

A la conductora oficial de El programa de AR se li està fent molt complicat no acudir diàriament al seu lloc de treball, i molt més després de tots els esdeveniments sociopolítics que estan succeint actualment.

«Després d'aquests mesos de tractament estic molt bé, en aquest moment rabiosa per tot el que m'estic perdent al programa. Treballant la paciència i agraïda per tant afecte. Estic aprenent tantes coses…», va començar escrivint.

Al seu dia, Joaquín Prat va confessar que la seva amiga havia hagut de canviar completament el seu estil d'alimentació. «El metge li ha dit que hi ha coses que ha de treure de la dieta perquè no són bons en aquests moments».

Unes setmanes després, ha estat la mateixa Ana Rosa Quintana la que ha confirmat les paraules del seu company de feina. «He dit hola a verdures i fruites, a les coses naturals i ecològiques, adeu al sucre, a les coses processades, els greixos, l'alcohol i tot el que ja sabem i no fem. Alimentar-se bé i fer exercici funciona».

Ana Rosa Quintana s'ha aficionat a l'esport

Per a Ana Rosa Quintana és important mantenir-se sana i forta, per això no hi ha ni un sol dia que descuidi la seva activitat física. Per a la presentadora, l'esport s'ha convertit en una part fonamental de la seva vida.

En un altre dels seus posts d'Instagram, va assegurar que s'entrena tres dies a la setmana, a més d'introduir el ioga a la rutina i de fer llargues caminades.

Fotografia de grup dels presentadors del programa d'Ana Rosa.
Els companys d'Ana Rosa Quintana han donat alguns detalls sobre el seu estat de salut | EP

Malgrat que aquesta informació no és cap sorpresa. El passat 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer, Patricia Pardo va fer una confessió que va deixar tots els seguidors de El programa de Ana Rosa amb la boca oberta.

«Passa un bon cap de setmana i a caminar, que a tu t'agrada molt caminar. 10 quilòmetres que es fa cada dia. La gent es pensa que és de conya, però de conya res», va assegurar la periodista.