El gran problema que Ana Rosa veu en els plans de Pedro Sánchez

«Un govern democràtic sempre ha de tenir un pla B que no sigui únicament la mà dura», critica la presentadora

Ana Rosa Quintana en el plató de 'El programa de Ana Rosa'. Madrid, dimecres 22 d'abril del 2020
Ana Rosa ha criticat obertament al govern de Pedro Sánchez | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha començat amb magnificència el seu programa d'aquest dimarts 5 de maig, en relació a la delicada situació política que viu aquesta setmana Espanya: «O jo o el caos. Aquest és l'argument del govern perquè l'oposició aprovi l'estat d'alarma», ha dit la presentadora.

«La definició de caos és confusió o desordre. Ja estem en un estat de confusió amb regles improvisades o corregides sobre la marxa. Però el caos s'ordena amb test, normes, acords, diàleg, lògica... l'única solució no pot ser un estat d'alarma perpetu, tot i que si no hi ha altra alternativa, caldrà aprovar-lo», ha confessat la veterana periodista.

«Un govern democràtic sempre ha de tenir un pla B que no sigui únicament la mà dura. La vacuna contra el virus del caos es diu consens», ha afirmat Ana Rosa, que ha apuntat que el govern no està obtenint el suport dels seus aliats.

«No hi ha abisme si hi ha coordinació»

«Un Executiu que no s'entén ni amb els seus propis socis d'investidura no pot acusar l'oposició del rebrot, perquè estem parlant de tirar els morts a la cara i això no és admissible. Contra el caos es lluita en grup, de forma organitzada i amb normes acordades per tots. No hi ha abisme si hi ha coordinació», ha proposat la presentadora.

Ana Rosa ha recordat una intervenció de Pedro Sánchez al Congrés allà per l'any 2018, quan «acusava Rajoy de obligar-nos a triar entre ell i el caos. Una propaganda, la del caos, que no és nova», ha sentenciat la periodista de 'Mediaset'.

«'Jo o el caos' no és l'única opció», critica Ana Rosa

«Per recordar l'immobilisme de Rajoy, feia referència a una vinyeta publicada tres mesos abans de la mort de Franco, que ironitzava sobre la visió autoritària d'una forma de govern. Una vinyeta que Sánchez ara es podria aplicar a si mateix», ha prosseguit Ana Rosa.

Finalment, Ana Rosa ha recordat a Sánchez que «la legislació espanyola ofereix opcions democràtiques al caos i al puny d'acer: la Llei de Salut Pública, la Llei de Mesures Especials o la Llei de Seguretat Nacional. 'Jo o el caos' no és l'única opció. Però és veritat que perquè hi hagi una opció, cal preparar aquesta opció», ha finalitzat el seu 'speech'.


Comentaris

envia el comentari