IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ana Rosa Quintana demanda a Banijay, la companyia que produeix el seu programa

La presentadora va rebutjar la venda de les seves accions en 2008, encara que va reservar una clàusula per activar-la posteriorment

Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana va demandar a Banijay per incomplir l'acord de compra d'accions | cedida

 

Fa diversos mesos es coneixia la decisió d'Ana Rosa Quintana d'abandonar Cuarzo, la productora que ella va fundar. Ara, després d'un problema a l'execució de la venda de les seves accions amb Banijay Group, propietària del 51% de la companyia, la presentadora ha decidit demandar a la companyia francesa per l'incompliment del contracte, segons informa 'El Confidencial'.

El problema va iniciar el 2008, quan Banijay va convèncer els tres socis d'Ana Rosa per aconseguir el control de l'empresa. La conductora va ser l'única que va resistir, encara que als acords a què es van arribar, s'incloïa la clàusula que la companyia seguiria mostrant el interès per adquirir el seu paquet accionarial.

Nou anys després, la decisió d'Ana Rosa va canviar, de manera que, al juny, es va comunicar amb Stéphane Courbit, fundador de la companyia, per explicar la seva decisió. Han passat cinc mesos i la compra no s'ha fet efectiva en el termini previst, per tant la protagonista de la pantalla petita ha interposat una demanda davant la Cort Internacional d'Arbitratge.

Un gegant francès

La creació el 2008 de Banijay va comportar l'aparició d'un monstre del sector audiovisual, el qual ha impactat en 16 països europeus, entre aquests es troba Espanya, on disposa d'un total de tres companyies: DLO Produccions, Magnolia Produccions i Cuarzo, que compta amb programes com 'Cuarto Milenio', 'En el punto de mira' o el matinal que condueix Ana Rosa.

Mediaset, atenta a una possible compra

El conflicte en què es troba Ana Rosa ha provocat que Mediaset, companyia que li dóna suport, vulgui aconseguir el control d''El Programa de Ana Rosa', aprofitant la sortida de la presentadora i la propera finalització del contracte que té el programa, que acaba el 31 de desembre.

Paolo Vasile, consejero de Mediaset, atento al futuro de Ana Rosa
Paolo Vasile, conseller de Mediaset, atent al futur d'Ana Rosa | cedida

 


Comentaris

envia el comentari