Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana descobreix una nova prohibició del metge

Ana Rosa Quintana està molt preocupada per una de les seves companyes de feina

Ana Rosa Quintana es troba a l'etapa final de la seva malaltia. Després de cinc mesos lluitant contra el càncer de mama, 'la reina dels matins' ja veu molt a prop el seu retorn als platós de televisió.

En els pròxims dies, se sotmetrà a una intervenció quirúrgica per intentar eliminar, d'una vegada per totes, les restes de la malaltia que encara queden al seu organisme.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana està a punt de sortir de l'infern. | Mediaset

 

Ara, i quan el seu malson està a punt d'acabar, Ana Rosa Quintana s'ha assabentat de la lluita personal que acaba de començar una de les seves companyes de feina.

Durant tots aquests mesos,  Marta Riesco s'ha convertit en el principal maldecap de la presentadora d'El programa de AR. I és que, tot i estar de baixa per malaltia, la madrilenya ha estat molt pendent de tots els moviments de la reportera.

Des que va començar la seva relació amorosa amb Antonio David Flores, aquesta jove periodista no ha deixat de protagonitzar escàndols públics. Al principi de la seva relació, es va parlar de la seva possible sortida d'Unicorn Content per formar part de l'equip de Sálvame.

▶️ El bebé de Marta Riesco la separa de Antonio David

Tot i que aquest fitxatge no es va produir mai, el cert és que a Ana Rosa Quintana no li va agradar gens assabentar-se de la notícia. Encara que el que més li ha molestat a la presentadora ha estat el seu últim altercat contra Belén Esteban.

Ara, aquesta veterana periodista s'ha assabentat de les darreres pautes que el metge de la jove li ha recomanat que segueixi.

Ana Rosa Quintana, molt preocupada i pendent de l'actualitat

Ana Rosa Quintana està molt preocupada per la seva companya, tot i els maldecaps que li ha fet passar. I és que, des que va començar el seu idil·li amb l'exguàrdia civil, la reportera no ha aconseguit refer-se'n.

Més d'una vegada hem pogut veure Marta totalment superada per la pressió mediàtica que porta patint des del passat mes de gener. Tot i que aquesta situació s'ha vist intensificada després que expliqués públicament que havia trencat el seu idil·li amb l'extertulià de Telecinco.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco.
Ana Rosa Quintana està molt preocupada per la seva companya. | CatalunyaDiari
 

Ara, i després de diversos dies desapareguda, la companya d'Ana Rosa Quintana ha tornat a la vida pública. A través de les xarxes socials, Riesco ha volgut aclarir com es troba després d'aquesta dolorosa ruptura.

Encara que també ha volgut aprofitar l'ocasió per desmentir alguns dels rumors que s'han explicat. «Hi ha gent que ha parlat de mi i que ha dit mentides».

A les seves stories d'Instagram, la periodista ha confessat que ha hagut de tornar a acudir a professionals per tractar els problemes de salut mental. Per sort, ja està molt millor i se sent amb forces per reprendre els seus compromisos laborals.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Ana Rosa Quintana veu com la seva companya es trenca en directe. | Mediaset
 

«M'han donat l'alta fa un parell d'hores. Estic molt contenta, perquè tinc moltes ganes d'incorporar-me als meus programes. De vegades a la vida cal parar i m'ha tornat a passar… I abans de trobar-me malament i pitjor, el metge va considerar que m'havia d'apartar uns dies de la feina», ha dit.

«A vegades cal respirar i pensar en un mateix. He estat al meu poble, desconnectada del món». Encara que aquest retir li ha anat molt bé, la reportera d'Ana Rosa Quintana no ha desconnectat del tot. «M'he anat assabentant de coses, encara que el metge em va prohibir veure contingut sobre mi».

La noia ha volgut aprofitar l'ocasió per reivindicar, una vegada més, la importància de la salut mental.

«Segueixo amb el meu tractament, això no és cosa de dos dies. Els temes de salut mental s'han de prendre molt seriosament. Em sembla igual d'important que et faci mal l'estómac que et faci mal l'ànima. Només espero poder ser la mateixa de sempre».