Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana no s'ho creu: El desconegut romanç que l'esquitxa de ple

Ana Rosa Quintana ha al·lucinat en conèixer el romanç d'una col·laboradora de Telecinco que ha sortit a la llum

Ana Rosa Quintana segueix fora de la televisió tres mesos després que revelés públicament que pateix càncer. La veterana presentadora de Telecinco continua en ple tractament per posar fi a la malaltia que l'ha apartat de Telecinco. I el que més desitja és tornar a la feina que tant troba a faltar.

Durant aquests mesos, Ana Rosa Quintana se n'ha assabentat sobre temes més candents del món del cor. I és que sempre ha seguit molt de prop el que passa al seu programa i als de la resta de la cadena. El cas és que el darrer dissabte va passar una cosa en directe que l'esquitxa de ple.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana encara s'està tractant contra la malaltia que pateix des de fa tres mesos | Mediaset

El que no esperava és que el cap de setmana passat, al Deluxe, sortís a la llum que una de les seves col·laboradores va tenir un romanç amb un famós cantant.

Ana Rosa Quintana al·lucina amb una antiga relació de Cristina Tárrega

I és que el Deluxe convidava tota una estrella del pop nacional, com és Rafa Sánchez, el mític cantant de La Unión. Sánchez era entrevistat per Jorge Javier Vázquez i va parlar de les diferents anècdotes que havia viscut durant els 40 anys de la seva extensa carrera.

En un moment donat, Sánchez va presumir sobre una relació que va tenir amb una de les presentadores i col·laboradores més conegudes del món Mediaset. I Ana Rosa Quintana ha al·lucinat.

Aquest festeig pertany a la història de la música espanyola, però no era conegut entre la gent del carrer. Malgrat que va ser breu en el temps, va valdre a l'artista perquè aquesta dona fos una de les seves muses en algunes cançons com Ella es un volcán. «Sí, la tornada diu la meva mami no vol veure'm amb dones com tu», confessava el convidat.

Muntatge de Cristina Tárrega amb Rafael Sánchez
Cristina Tárrega i Rafa Sánchez van tenir un romanç al passat | Catalunya Diari

Estem parlant de Cristina Tárrega, una dona que, segons el cantant de La Unión, ara se sent orgullosa, però en aquell moment «no li va agradar gens. Vam passar uns sis mesos molt divertits sent parella», va confirmar Rafa.

Així va conèixer Rafa Sánchez una de les col·laboradores més estimades d'Ana Rosa Quintana

«No us imagineu el dia que la vaig conèixer, anava amb un vestit de Montesinos, de cuir i amb forats que feien de lunars. Era un canó, amb aquest cul...», així va recordar el convidat del Deluxe la nit en què es van conèixer. El cantant va explicar a l'entrevista que en aquella època era bisexual, fet que va amagar els seus seguidors i la premsa.

A més, una altra especulació que sempre va acompanyar el convidat va ser haver tingut un embolic amb Miguel Bosé, fet que va rebutjar completament.

«Intentem buscar complicitat en el vídeo que vam fer de Manos vacías . Però no, entre ell i jo només hi va haver una gran amistat. Amb mi ha estat molt altruista i generós, com sol ser amb tothom que ha entrat a casa seva», va confessar Sánchez amb sinceritat.

Rafa Sánchez a un plato de televisió
Rafa Sánchez va explicar moltes curiositats sobre el passat sentimental | Mediaset

La seva història d'amor amb Cristina Tárrega va ser l'única que va tenir amb una presentadora de la cadena de Fuencarral, si bé va poder haver-ne tingut alguna més. Carmen Borrego deixava anar en directe que la seva germana Terelu Campos va estar bojament enamorada del líder de La Unión. I és que tant li agradava que va arribar a intentar que passés alguna cosa entre ells dos.

«Va entrar al meu camerino després d'un concert i va ser encantadora, jo ja havia sortit de l'armari i sabia que teníem poc a fer. Però si m'hagués enxampat uns anys abans...», va confirmar Rafa davant la sorpresa de tots els presents. Això sí, avui dia, la vida sentimental del cantant és molt estable, i lluny ja van quedar aquestes històries de la seva joventut.