Muntatge amb fotos d'Ana Rosa i Marta Riesco.

Ana Rosa Quintana descobreix l'última mentida de Marta Riesco i no la pot silenciar

Ana Rosa Quintana ha sentit vergonya en veure l'últim gest de Marta Riesco

Ana Rosa Quintana ja està cansada amb l'actitud de Marta Riesco. La directora d'El programa de Ana Rosa de Telecinco està de baixa laboral a causa del seu càncer de mama, no obstant això s'assabenta de tot el que passa al plató.

Fa uns dies, la productora d'Ana Rosa, on Marta Riesco treballa, va haver de prendre mesures dràstiques. La polèmica va començar quan la reportera va dir que Rociíto la va trucar, confessió que va posar en perill a Telecinco.

De seguida, tothom va posar en dubte la versió de Riesco. La Fàbrica de la Tele i, sobretot, Jorge Javier Vázquez van començar a atacar els col·laboradors per donar suport a Riesco. Alhora, aquesta, no ha pogut demostrar que aquesta trucada es va produir.

Muntatge amb fotos d'Ana Rosa Quintana i Beatriz Cortázar.
Ana Rosa Quintana va haver d'aturar la guerra oberta amb els col·laboradors del seu programa | Catalunya Diari

Ana Rosa i la resta de caps de la productora van prendre una decisió. Es deixava de parlar del tema i Marta Riesco passava a ser el que ella diu: una reportera que munta vídeos i s'aixeca a les cinc del matí.

Però poc ha durat la tranquil·litat a Ana Rosa Quintana perquè Marta Riesco ho ha tornat a fer i, aquesta vegada, l'han enxampat.

Ana Rosa Quintana al·lucina amb la gran mentida de la reportera

Ana Rosa Quintana ha donat una última oportunitat a Marta Riesco, però aquesta sembla que no l'importa. El passat 20 de maig, el seu programa la va enviar a fer un reportatge de la premiere de Top Gun: Maverick, la nova pel·lícula de Tom Cruise.

▶️ Así ha sido la bienvenida del rey emérito Juan Carlos I a Sanxenxo

No obstant això, en un moment determinat va exercir ella de celebrity i va pujar al photocall perquè els mitjans la fotografiessin, tot i que ella sempre diu que no vol ser un personatge públic. Després d'això, va tornar al seu paper de reportera.

Ella s'ha justificat davant les crítiques que diuen que, literalment, «es va colar al photocall». Tot i això, ja ha aparegut un vídeo que demostra que, com a mínim, la persona que organitzava els posats al photocall no entenia la presència de Riesco allà.

Aquí hi ha la prova que la Marta no era la convidada VIP que ella diu ser:

El vídeo que s'ha tornat viral demostra una vegada més la veritable intenció de Marta Riesco. A la xicota d'Antonio David li encanta ser famosa, encara que diu que només és una «reportera que s'aixeca a les cinc del matí».

Ana Rosa Quintana s'enfronta a una decisió important

No sabem com s'ho han pres els responsables del seu programa. Ella ho ha justificat mostrant una invitació que va rebre per assistir a l'esdeveniment i explica que no s'ha colat enlloc.

Ana Rosa Quintana, com la resta de companys de Marta, estan decebuts amb ella. El problema és que després de les mentides sobre la seva edat i amb la seva versió, mai provada, de la seva trucada amb Rociíto, ja tothom dubta del que fa. Ana Rosa Quintana sap que ha de prendre mesures en relació amb la reportera.

Mentrestant, Riesco segueix amb la seva doble personalitat, sense por. Què et sembla a tu? Estava convidada Riesco al photocall o s'ha colat?