Ana Rosa Quintana, desolada per l'última notícia: Molts anys de presó

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita 8 anys de presó per a Juan Muñoz

Ana Rosa Quintana i el seu marit, l'empresari Juan Muñoz
Ana Rosa Quintana desolada: El seu marit pot acabar a la presó molts anys | CatalunyaDiari

Ana Rosa Quintana està vivint un dels moments més complicats de tota la seva vida, tant en l'àmbit personal com en el professional, a causa de la presumpta implicació del seu marit en casos de corrupció relacionats amb l'excomissari Villarejo

Recentment s'ha conegut que la Fiscalia Anticorrupció ha presentat el seu escrit d'acusació contra el seu marit, Juan Muñoz, davant el jutge. La Fiscalia demana una pena de vuit anys de presóper a l'empresari i per al seu germà, Fernando Muñoz. 

Juan i el seu germà, segons l'acusació, van fer un encàrrec a l'excomissari Villarejo per espiar un exsoci i el seu advocat. Manuel Garcia Castelló, el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, que investiga el cas, ha detallat que aquest encàrrec va sorgir després d'un enfrontament entre els germans Muñoz i un exsoci amb les inicials M.M.N.

Segons l'escrit d'acusació, els dos germans van «maniobrar» per encolomar-li la responsabilitat d'un delicte contra la Hisenda Pública al seu exsoci, que va acceptar el pacte en un primer moment però després se'n va desdir i es va declarar insolvent perquè l'Agència Tributària no pogués perseguir-lo. 

  

Juan Muñoz i el seu germà, en canvi, afirmen que el seu exsoci va declarar-se insolvent per ocultar el seu veritable patrimoni econòmic i eludir el seu deute. Per això, van contractar l'excomissari Villarejo «perquè els proporcionés informació sensible i d'accés restringit» sobre el seu soci i el seu advocat i poder pressionar-los. 

Penes de presó per a tots els implicats

Per aquesta raó, la Fiscalia atribueix a tots els processats delictes de revelació de secrets i extorsió. Per a Villarejo demana una pena de prop de catorze anys de presó, mentre que pels germans Muñoz demana vuit anys de presó. A més, la Fiscalia també demana catorze anys de presó per al fill de Villarejo i per al seu col·laborador, Rafael Redondo. 

També han demanat penes de presó per als altres implicats: vuit anys per a Antonio Bonilla i per a Javier Fernández, dotze anys contra el grup de detectius que van subcontractar per espiar les víctimes, catorze mesos de presó per a un dels advocats dels empresaris i sis anys i un mes per a l'altre. 


Comentaris

envia el comentari