Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Rosa Quintana no entrevistarà 'La Manada'

La presentadora ha assegurat que «no té estómac» per a això i que és un «'bulo' interessat»
Ana Rosa Quintana en el acto de fin de temporada de 'El programa de AR' | Cedida

 

Ana Rosa Quintana està de vacances a Formentera, prenent-se uns dies de descans després d'una intensa temporada, però això no ha fet que ella i el seu programa deixin de ser notícia. Aquest cap de setmana, 'El País' ha publicat una entrevista a la presentadora en la qual ha parlat sobre els rumors sorgits d'una possible entrevista amb 'La Manada'.

 

Fa un temps, la carta de la víctima de 'La Manada' enviada per ella expressament a 'El Programa de Ana Rosa' va fer que moltes persones arribessin a plantejar-se la possibilitat que el mateix programa fes una entrevista amb els cinc membres detinguts pels abusos sexuals a la víctima, però Ana Rosa, preguntada en l'entrevista, ha negat rotundament aquesta informació.

Ana Rosa Quintana anunciant que tenia la carta de la víctima de 'La Manada' | Telecinco

 

Per si no n'hi hagués prou, la periodista va ser acusada també d'haver pagat a la noia per enviar aquesta carta al seu programa, que va ser llegida en exclusiva al mateix. Una informació que també s'ha vist en l'obligació de desmentir, aquesta en una altra entrevista feta al diari 'Levante'.

Ana Rosa nega rotundament la possibilitat d'entrevistar 'La Manada'

El tema està més viu que mai i Ana Rosa va ser preguntada per una possible entrevista a 'La Manada'. Ella va respondre contundent, negant la informació: «mai ha entrat, no entra ara i no entrarà». Afirmava, a més, que la possibilitat de realitzar-la no va ser altra cosa que un «'bulo' interessat» afegint que «ningú de l'equip ha intentat parlar amb ells».

 

De fet, només cal veure una entrevista anterior feta a la presentadora, llavors també va parlar sobre el tema deixant clar que no seria una cosa agradable de fer per a ella. «No tindria estómac per entrevistar algun membre de 'La Manada'», va dir en una entrevista a 'Formula TV' feta al començament d'aquest mes i en la que va parlar, entre altres coses, de com ha anat aquesta última temporada de 'El Programa de Ana Rosa'.

La carta de la víctima de 'La Manada', un moment emocionant

Tot i que ha afirmat que no entrevistarà 'La Manada', sí que ha reconegut que un dels moments més emocionants de la seva carrera en el periodisme ha estat relacionat amb aquest mediàtic cas, en concret, el moment en què va rebre i va poder llegir la carta de la noia de qui els cinc detinguts van abusar sexualment.

 

«Per la transcendència del missatge, jo li dic el manifest, d'aquesta dona, ha estat el més emocionant», i no només per a ella, sinó també, segons diu, per a l'espai que presenta, assegura que és «un dels més grans elogis per a aquest programa».

 

Fragment de la carta de la víctima de 'La Manada' | Telecinco

 

En referència als rumors que van dir que el programa va pagar a la noia per aquesta carta, ha assegurat que no és així: «Durant molts anys s'ha considerat que el periodisme que fem a la televisió és de segona i que quan tenim una exclusiva és perquè paguem. Mentida. Mai pago». Unes paraules que va acabar d'aclarir afegint que «va ser ella mateixa -la víctima de 'La Manada'- qui ho va decidir, de forma unilateral i voluntària. Ella es va posar en contacte amb nosaltres».