Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana envia un inesperat missatge per a explicar-ho tot

Ana Rosa Quintana està desitjant reprendre les seves funcions dins de la televisió

Ana Rosa Quintana és a un pas de reprendre totes les seves funcions dins de 'El Programa de AR'. Després de més de set mesos de lluita, la presentadora ja veu el final del malson molt a prop.

Durant aquest temps, 'la reina dels matins' ha rebut una gran allau de missatges de suport, tant per part dels seus com per part dels seguidors.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana és molt a prop de tornar a la feina  | Europa Press

Ara, una de les seves grans competidores, professionalment parlant, ha revelat la conversa que han mantingut fa uns dies.

Aquest cap de setmana, les càmeres d'Europa Press han captat Susanna Griso pels carrers de Madrid i no han volgut deixar passar l'ocasió de preguntar-li per la seva rival dels matins.

Ana Rosa Quintana envia un missatge molt revelador

Ana Rosa Quintana ja està cansada del seu retir televisiu. Després set mesos a l'ombra, la periodista està desitjant tornar a la vida pública i així ho ha fet saber a una de les grans amigues al món de la comunicació.

La presentadora de 'Espejo Público' va acudir aquest cap de setmana al Teatro Real per gaudir d'una tarda de ballet. «Em vaig comprometre amb el director que hi aniríem perquè hi havia una part de l'actuació que era d'Ucraïna», va assegurar Susanna Griso.

Ana Rosa Quintana amb Susanna Griso
Ana Rosa Quintana ha parlat recentment amb la seva rival dels matins   | GTRES

El que no s'esperava és que el periodista d'aquesta agència de notícies preguntaria directament per Ana Rosa Quintana. «Vol enviar-li un missatge de suport, ja sap que és a la fase final del seu tractament».

Però, per a la seva sorpresa, Susanna Griso va revelar com es troba, avui dia, la presentadora de Mediaset España. «L'altre dia m'hi vaig enviar un missatge i m'ha dit que està molt més animada», va assegurar. «Li envio un petó enorme des d'aquí i que es recuperi aviat».

Ana Rosa Quintana rep el suport d'una altra de les companyes

Des del primer dia, Ana Rosa Quintana ha estat rebent milers de missatges per part de les seves persones més properes. No hi ha hagut ni un sol dia que els seus companys de 'El Programa de AR' no hagin enviat unes paraules de suport a la seva estimada cap.

Però, sens dubte, un dels missatges que més ha emocionat 'la reina dels matins' ha estat el de la seva amiga Marisa Martín Blázquez. El 18 d'abril passat, la col·laboradora va compartir al seu compte d'Instagram una carta destinada a la periodista.

Marisa Martín Blázquez
Ana Rosa Quintana s'emociona amb les paraules de Marisa Martín Blázquez | MEDIASET

Hi va voler ressaltar totes les virtuts que Ana Rosa Quintana ha mostrat, davant de les càmeres, durant tots aquests anys.

«Estimada Anna. Et conec des de fa molts anys i no ets de les que es rendeix; tot el contrari. Sempre vas ser de les valentes, de les que planta cara als problemes i, a més, amb el somriure posat. També de les que no es queixen, per molt difícil que es posi el camí».

Durant aquest post, la companya d'Ana Rosa va assegurar que la seva cap és «una gaudidora de la vida, una apassionada d'ella i una 'feliciana'. I, per aquest motiu, sé que no deixaràs de lluitar i guanyar la batalla».

Marisa es va convertir en la representant de tots els treballadors de Unicorn Content i va voler deixar molt clar que, durant tots aquests mesos, havia estat molt present a les seves vides.

«Durant aquest temps que portes retirada, no t'hem oblidat ni un segon. Que sàpigues que cada frame del teu programa, el teu equip el fa, i segueix fent-lo, per i per a tu, i per continuar deixant el llistó molt alt».

«A més de les teves forces, comptes amb totes les de tants que t'estimen (encara que ni et coneguin) i amb totes les del teu equip que, com sempre, anirem darrere per, si de cas ensopegues, aixecar-te i donar-te una empenta», ha acabat la dona d'Antonio Montero.