Ana Rosa Quintana envía un missatge a Rocío Carrasco de part dels seus fills

La presentadora afirma que Rocío i David Flores no pensen que Rocío Carrasco sigui mala mare

Rocío Carrasco és la protagonista indiscutible de la premsa del cor amb el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Les seves confessions estan omplint minuts de televisió i fins i tot han generat diversos debats. De fet, tots els programes de Telecinco estan obligats a tractar el tema i, per descomptat, els periodistes i col·laboradors han d'escollir si defensar a Rocío o a Antonio David Flores. Tot i això, la filla de Rocío Jurado està aconseguint molt més suport.

Ana Rosa Quintana assegura que els fills de Rocío Carrasco no pensen que sigui mala mare

Ana Rosa Quintana, que no es talla ni un pèl, ha volgut donar la seva opinió sobre les declaracions de Rocío Carrasco. Tot i això, sempre ha manifestat que prefereix donar suport als fills de Rocío i Antonio David. De fet, aquest divendres, 9 d'abril, Rocío Flores ha tornat a la televisió i ho ha fet a 'El programa de Ana Rosa'. Malgrat les crítiques, la 'influencer' ha preferit parlar de la seva segona mare, Olga Moreno, que està participant a 'Supervivientes'. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant aquestes setmanes, Ana Rosa ha mostrat certa comprensió amb Rocío Carrasco, però també ha estat molt crítica. «Ella denuncia que li han tret als seus fills i per a mi no hi ha res que expliqui que no els vegis durant tants anys», ha denunciat la presentadora. D'altra banda, després dels primers capítols, va mostrar el desig de poder comptar amb el testimoni de Rocío Flores: «Volem escoltar la versió de la seva filla»

Tot i que Rocío Flores no s'ha pronunciat al respecte, sí que podria estar donant senyals. De fet, sembla que vol reconciliar-se amb la seva mare a través de terceres persones. Concretament, a través d'Ana Rosa Quintana, que aquest dimecres ha manifestat que «els fills no pensen que és mala mare, no l'odien».

La valoració dels primers capítols de la docusèrie

No és la primera vegada que Ana Rosa Quintana parla sobre la polèmica relació que manté Rocío Carrasco amb els seus fills. Després de l'emissió dels primers capítols, la presentadora va comentar que entén la decisió de Carrasco perquè «són coses que necessitava explicar, vomitar, dir la seva veritat i explicar com ho ha viscut. Però em sembla molt dur».

A més, va assegurar que és un dels testimonis més durs que li ha tocat escoltar. «Hem sentit testimonis terribles. Però quan es fa una biografia que afecta altres persones, em pertorba molt, i em pertorba veure el patiment d'aquesta dona», afirmava.

Tot i això, va negar-se a donar-li suport. «No vaig poder dormir. Veure aquest sentiment real, era angoixant... és la seva veritat», deia la presentadora deixant clar que no volia posicionar-se al respecte. 


Comentaris

envia el comentari