Ana Rosa Quintana esclata en directe: «No pot ser això...»

La periodista de Telecinco ha carregat contra el Govern per la gestió de la pandèmia

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha esclatat contra Pedro Sánchez i la seva gestió de la pandèmia | Telecinco

Aquest dimarts, Ana Rosa Quintana ha tornat a la càrrega contra la gestió de la pandèmia de la Covid-19 per part del govern espanyol. La veterana presentadora ha criticat com mai abans l'havíem vist a Pedro Sánchez, Fernando Simón i Salvador Illa.

«No pot ser que Simón surti fa una setmana dient que estem molt bé i que està tot controlat, però que ahir surti dient que hi ha un ascens sostingut i que se salvi qui pugui», ha sentenciat la presentadora, que ha posat el punt de mira en la falta d'un criteri únic per a tot el país, en comptes de les nombroses normes que s'estableixen en funció de cada comunitat. «No pot ser, tenim una sensació que no hi ha ningú!», ha criticat enèrgicament Ana Rosa.

Ana Rosa carrega contra el ministre de Sanitat, Salvador Illa

Ana Rosa també ha tingut paraules crítiques per al ministre de Sanitat, Salvador Illa, a qui fa diversos dies va mostrar el seu empipament per centrar tot l'esforç a posar de manifest la mala gestió política de Madrid. «Després de l'espectacle que ens va donar fa 15 dies per a l'estat d'alarma a Madrid, perquè seria la fi del món, ara se li ha descontrolat tota Espanya i no ha fet res», ha respost de manera contundent.

«On és la llei antipandèmia de fa 8 mesos?», s'ha preguntat. «I sobre el pla per unificar els criteris, diuen que estem en això», ha criticat la presentadora sobre el Ministeri de Sanitat, al qual ha acusat d'«inacció».

«Entre estar callat i tocar la trompeta hi ha un terme mitjà», critica Quintana a Sánchez

«I on és Pedro Sánchez? He sentit a Merkel, a Macron, al president portuguès... Hem deixat a Illa només perquè es cremi?», s'ha tornat a preguntar Quintana. A més, Javier Casqueiro li ha recordat a Ana Rosa els «monòlegs» setmanals de Sánchez durant la pandèmia de la Covid. «Entre estar callat i tocar la trompeta hi ha un terme mitjà: un president que pren les regnes i no ens dóna el llauna», ha finalitzat Quintana.


Comentaris

envia el comentari