Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa trenca amb l'estil de sempre: sorpresa pel seu nou 'look'

La presentadora ha sorprès en directe en el seu programa

Ana Rosa Quintana és una de les presentadores que més temps fa que està al comandament del mateix programa. La periodista es troba al capdavant de 'El programa de Ana Rosa' des de l'any 2005.

En aquests 15 anys s'ha pogut veure una certa evolució de la presentadora. Malgrat això, Ana Rosa sempre ha estat fidel al seu estil i la periodista mai s'ha caracteritzat per sorprendre amb els seus 'looks' ni pels seus pentinats. No obstant això, ara està experimentant certs canvis en la seva aparença física.

La popular presentadora de Telecinco és la reina dels matins, motiu pel qual milions de persones segueixen a Ana Rosa dia rere dia. La presentadora és una de les professionals que més temps ha estat al capdavant del mateix programa. Les bones dades d'audiència de 'El programa de Ana Rosa' indiquen que la seva emissió a Telecinco perdurarà durant molts anys més.

D'aquesta forma, la presentadora ha decidit renovar-se i canviar el 'look'. Són més de 15 anys amb el mateix estil. Fa uns mesos, coincidint amb la nova temporada del programa, Ana Rosa Quintana va aparèixer amb els cabells una mica canviats molt més llisos del normal.

Nou pentinat d'Ana Rosa Quintana

Els seus vestits també sempre han estat molt similars, encara que recentment està apostant per colors vius. El que segurament ningú s'esperava és veure a Ana Rosa al més pur estil de Pablo Iglesias. Amb els cabells recollits ha aparegut aquest matí en directe. Sens dubte Ana Rosa ha apostat per un 'look' molt més juvenil i més casual.

Diem que sorprèn, ja que en alguna ocasió ha confessat que no li agrada tenir els cabells recollits, a causa que no se sent còmoda pel fet de mostrar les seves orelles. Però, aquesta tendència ha canviat, i per primera vegada en molt de temps Ana Rosa Quintana ha volgut canviar i renovar la seva imatge malgrat mostrar les orelles.

La incertesa està a saber si aquest nou 'look' serà definitiu o si només es tracta d'un canvi temporal. Per als estilistes de la periodista avui és un dia històric, ja que Ana Rosa s'ha atrevit amb aquesta cua baixa amb el serrell a un costat. Un aspecte que realment li rejoveneix amb els seus 64 anys la periodista no pensa en la jubilació, sinó més aviat en tot el contrari.

El seu objectiu, a part d'anar renovant el programa, també és el de renovar la seva imatge. Molts han sigut els que han demanat a Ana Rosa un canvi en el seu estil, per tant, ja el tenen.

Els espectadors de Telecinco estan sent testimonis del nou estil d'Ana Rosa Quintana, a més, aquests nous 'outfits' també li han jugat alguna mala passada. Sense anar més lluny, fa poc la periodista va patir un petit descuit en el qual va mostrar la seva roba interior. 

Ana Rosa té la seva mateixa marca personal

Per a tots els presentadors de televisió avui dia és molt important l'estil que tinguin, ja que per sort o per desgràcia vivim en una societat que es fixa molt en aquests detalls. Alguns programes fins i tot són els que trien el pentinat i la vestimenta dels seus presentadors i col·laboradors amb algun objectiu que hagin acordat.

El cas d'Ana Rosa és ben diferent, ja que la seva dilatada experiència li ha permès crear una marca personal que, a poc a poc, va fent-se més gran com ha fet avui lluint aquests cabells recollits.

Alguns dels col·laboradors del programa no han trigat a llançar-li floretes, ja que per a molts el seu rostre ara està més rejovenit amb aquest pentinat. Com sol passar en aquesta mena de casos, diversos usuaris de les xarxes socials han aprofitat per mofar-se del 'look' de la presentadora.