Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana explica el seu secret de salut que pot servir a milers de persones

Ana Rosa cada cop es troba millor de la seva malaltia

Ana Rosa Quintana reapareixia fa poc més d'una setmana a la festa de la seva productora. Ho feia amb canvi de look, animada i amb molt bon aspecte. Durant les últimes aparicions públiques, va deixar entreveure que ja estava pràcticament recuperada del càncer que li havien diagnosticat l'octubre de l'any passat.

En aquest procés de recuperació, la presentadora va fer tot el possible per guanyar la batalla a la malaltia. Va tenir cura més que mai de l'alimentació i va continuar practicant esport amb regularitat. Va posar tot de la seva part per plantar cara al càncer.

En algun moment, Ana Rosa va anar revelant alguns dels seus trucs. A les seves xarxes socials, va aconsellar algun xampú per evitar la caiguda dels cabells durant el tractament. Però hi va haver una cosa que no va passar desapercebuda per als seus seguidors.

El mes d'abril passat va compartir un post de la seva professora de ioga. La monitora explicava que aquesta disciplina aportava molts beneficis als pacients amb aquesta malaltia.

«Aquesta és, possiblement, una de les experiències més boniques que he tingut des que soc professora de ioga», va apuntar. Explicava que la periodista i ella «ens coneixem i ho practiquem des de fa anys». Quan li van detectar aquest problema de salut, en comptes d'aparcar aquesta activitat, «després de consultar l'oncòleg, va decidir continuar».

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana va posar molt contenta amb els seus companys | GTRES

Explicava que aquest tipus de processos «són durs físicament i emocionalment, així que hem anat adaptant la pràctica segons les necessitats del moment». Amb això volia dir que «la pràctica de ioga ha estat com aquest oli que fa que la mà llisqui amb suavitat. Ha estat nutritiva i hidratant per a l'ànima».

Continuava dient que «ha estat una gran ajuda, millorant diversos aspectes de la qualitat de vida. Hem treballat força, equilibri, respiracions. Hem reduït nivells de cortisol, millorat el descans...».

Ana Rosa Quintana sempre s'ha sentit molt acompanyada durant el període de convalescència. La monitora es mostrava molt orgullosa de la seva tasca, de «el seu esforç, de les seves ganes de lluitar contra la malaltia, de les ganes de viure».

Assenyalava que «està escoltant el seu cos d'una manera més conscient, mentre que treballa l'energia amb sensibilitat i respecte». La periodista va voler agrair aquestes mostres d'afecte de la professora.

«Carmen, gràcies per ensenyar-me a estimar el ioga i per l'acompanyament durant aquests mesos», va afirmar. Volia deixar clar a tothom que «això no només és respirar i meditar. És exercici físic intens, bo per a l'ànima i per al cos».

Havia estat una peça essencial a la seva vida durant els últims temps. «Moltes gràcies per aquest preciós post i pel teu acompanyament aquests anys i, en especial, aquests mesos», va escriure.

Ana Rosa Quintana es prepara per a la temporada següent

Ana Rosa Quintana no ha volgut revelar quins són els seus plans de futur. En vista de la seva bona evolució, tot fa indicar que tornarà al programa al setembre. Per tant, estarà amb els espectadors al començament de la temporada televisiva.

Així ho deixava entreveure ella fa deu dies a la trobada que va mantenir amb els seus companys de la productora. També, ho va confirmar Patricia Pardo al magazín matinal després d'acomiadar-se d'Ana Terradillos, una de les periodistes encarregades de reemplaçar-la.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
La presentadora tornarà amb els espectadors al setembre | Mediaset

Durant els darrers mesos, la presentadora ha rebut multitud de missatges d'ànim. Així ho confessava ella recentment, aclaparada per les mostres d'afecte de tot el seu equip. El seu company Alessandro Lequio també se'n recordava amb un missatge molt emotiu, on admetia que la trobava a faltar.

Ana Rosa, de moment, es prendrà unes setmanes de vacances. Vol arribar al començament del proper exercici televisiu amb les piles carregades. Sap que l'esperen molts al·licients durant els pròxims mesos.

▶️ La impactante nueva imagen de Ana Rosa Quintana tras superar el cáncer: ¡Así ha reaparecido!