Ana Rosa Quintana: «Els meus fills s'enduran el disgust de la seva vida»

La presentadora ha analitzat en directe els efectes de la desescalada en el sector hoteler

Ana Rosa Quintana presentant el seu programa a Telecinco
La presentadora ha analitzat en directe els efectes de la desescalada en el sector hoteler | TELECINCO

Ana Rosa Quintana s'ha mostrat aquest dijous molt preocupada pels efectes del pla de desescalada en el turisme al país. La nova normalitat que haurà d'assumir Espanya comportarà molts canvis en els serveis i funcionament dels complexos turístics. La presentadora ha desengranat amb els seus col·laboradors la normativa que es preveu en aquest àmbit. Com no podia ser d'altra manera, han tocat el tema de les piscines, que genera moltes incògnites entre tots aquells que ja comencen a assaborir els aires d'estiu.

La nova normativa per a allotjaments turístics preveu mesures específiques i condicions per a l'obertura de les seves zones comunes, incloses les piscines i els banys públics. Però una altra part essencial dels hotels que es veu afectada és la gastronòmica. Els restaurants dels hotels hauran de cancel·lar el tradicional i tan estimat pels turistes servei de bufet lliure. El menjar haurà de servir-se de manera individual i a les habitacions.

El gran disgust dels fills d'Ana Rosa

La presentadora, que ja en altres ocasions ha fet algun comentari personal sobre els seus dos fills de 14 anys, Juan i Jaime, ha aportat en aquest sentit un toc d'humor a l'assumpte, assegurant que als bessons no els agradaria la mesura: «Amb això de l'esmorzar s'enduran el disgust de la seva vida». I és que els esmorzars de bufet són un gran al·licient per a molts durant les vacances. 

A totes aquestes restriccions per evitar un rebrot de coronavirus i afavorir un avenç positiu de la desescalada, cal sumar la prohibició de desplaçament entre províncies que continua vigent i que fa pensar que l'ocupació hotelera serà, de moment, pràcticament nul·la tot i el bon temps.


Comentaris

envia el comentari