Ana Rosa Quintana insulta Quim Torra en directe i Pilar Rahola esclata

La presentadora ha titllat al president de la Generalitat de «'mamarracho'»

Ana Rosa Quintana ha insultat al president de la Generalitat durant una discussió amb Monedero
Ana Rosa Quintana ha insultat al president de la Generalitat durant una discussió amb Monedero | Telecinco

L'ambient s'ha crispat, un cop més, durant l'emissió del programa d'aquest dimarts al matí d'Ana Rosa Quintana. Tot ha començat després de les declaracions que la portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas, ha fet en relació amb les declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra,sobre els episodis de detencions que es van patir ahir a Catalunya.

«El president de la Generalitat està posant públicament que això és repressió de l'estat i que defensa aquests senyors» quelcom que assegura que li provoca una «sensació de desemparament» i ha afegit que «després dos Mossos d'Esquadra identifiquen a dues persones per posar l'himne d'Espanya però quan hi ha talls de carretera i intents d'assalt al Parlament, els identificats són molt poquets».

Arrimadas ha continuat el seu discurs tot assenyalant que «el govern de Sánchez assegura que a Catalunya no passa res però de moment ja hi havia un grup amb intencions terroristes i un govern que surt a defensar-los i a atacar a la Guàrdia Civil i crits d'ETA al carrer» quelcom que li porta a preguntar-se si s'ha d'esperar a «que passi una desgràcia perquè el govern espanyol actuï».

La discussió amb Monedero ha fet esclatar Ana Rosa Quintana

Després de tallar la connexió amb Arrimadas, Monedero ha volgut comentar les paraules de la diputada de C's tot indicant que des del seu punt de vista aquesta havia manifestat que «tots els independentistes són terroristes» quelcom que no ha estat ben rebut pels col·laboradors del programa que han sortit en defensa d'Inés. Ha estat en aquest moment quan Ana Rosa ha esclatat i assegurat que «el president de la Generalitat és un 'mamarracho' que ha dit una cosa impresentable».

Les paraules de Quintana no han agradat gens i han indignat a molt agent que no ha tardat a comentar la jugada a través de les xarxes socials. Entre elles han destacat les piulades de Pilar Rahola que ha assenyalat que es tracta de «la construcció diària de l'odi».

També et pot interessar...


Comentaris
Jesus
No ha dicho ninguna mentira
f. Castellá
espanya es una democracia en la qual votar porta als politics electes a la presó i votants indefensos davant la brutalitat de la repressió a l'hospital, una democracia que nega drets fonamentals com exercir el dret a l' autodeterminacio d'una nació ocuapada fa tres-cents anys per la força de les armas i sotmesa com colonia utilitzant el terrorisme d'estat més roi i immisericorde fins a dia d'avui..
Jaume
De la senyora arrimadas no cal fer cap tipus de comentari aquí a Catalunya ja la coneixem pro be i sabem que nomes serveix per incendiar-ho tot el que es Diria amb castellano una mosca cojonera i respecto a la presentadora Ana rosa una anticatalanista la miris per ont la miris tota aquesta gent l'unic que provoca a Catalunya son ganas de vomitar per cert l'arrimades ja va fotre el camp cuán va veure que aquí no hi tenía res a pelar

envia el comentari