Primer pla d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana ja no pot amagar més el secret i res és el que sembla

El retorn d'Ana Rosa a Telecinco, a punt de fer un gir inesperat

Ana Rosa Quintana té moltes ganes de tornar a la televisió després de més de set mesos allunyada del mitjà per culpa d'un greu problema de salut.

Tothom recordem com, el novembre del 2021, la veterana presentadora de Telecinco va deixar els espectadors del seu programa atònits. Es van quedar impactats després de rebre una notícia que mai haurien volgut sentir a l'espai matinal.

I és que Ana Rosa s'apartava de la televisió per un temps indefinit després que li diagnostiquessin un càncer de mama. Així, s'havia de sotmetre a un llarg tractament amb l'objectiu de vèncer la malaltia de la manera més reeixida possible.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt
Ana Rosa Quintana té moltes ganes de tornar a Telecinco | GTRES

 

Ana Rosa té unes ganes 'boges' de tornar a la televisió

Durant tots aquests mesos, ha seguit des de casa el seu espai televisiu, que, mentre ella ha estat absent, l'han copresentat Patricia Pardo i Ana Terradillos.

Juntament amb Joaquín Prat, s'han encarregat de portar les regnes del format d'Unicorn Content. Han hagut de mantenir els nivells d'audiència iguals o gairebé iguals als que recollia la presentadora quan es posava al capdavant del magazín.

El cas és que, des de casa, la veterana comunicadora ha vist com el seu programa no ha estat derrotat, com molta gent creia. I és que hi havia dubtes de si seguiria després que la cap visible de l'espai l'hagués d'abandonar per causes de força major.

I és que, per exemple, la temporada passada 'El programa de Ana Rosa' va aconseguir la quota de pantalla més alta dels últims sis anys. Va aconseguir el millor target comercial del day time i va acabar amb un avantatge de pes sobre Antena 3 des de l'any 2007 amb 15 punts percentuals.

Tot apunta que al setembre la tornarem a veure

Des que el 2 de novembre, Ana Rosa Quintana va agafar la baixa per a curar-se del càncer, les coses no han anat malament a la cadena de Fuencarral.

I ara, Paolo Vasile ja ho prepara tot perquè torni a l'espai matinal, encara que no sabem si la reaparició vindrà amb sorpresa inclosa.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Ana Rosa Quintana a la plaça de toros de Las Ventas, a Madrid | GTRES

Tot i que no se sap la data exacta de la tornada de la veterana comunicadora de Mediaset, tot apunta que serà el mes de setembre. El cas és que amb el començament de la nova temporada, la col·laboradora tornaria amb més força que mai. I donaria una alegria a l'audiència, que l'ha trobat molt a faltar des que va agafar la baixa.

El canvi que hi pot haver quan torni la presentadora

El cas és que, sabent que les audiències han estat benèvoles malgrat l'absència d'Ana Rosa Quintana, és possible que Telecinco vulgui fer un canvi a la graella. Hi pot haver debat sobre si la presentadora hauria de tornar per a posar-se al capdavant de l'espai matinal, com ha fet durant els últims quinze anys.

O bé s'ha d'embarcar en un nou projecte per a intentar millorar altres franges horàries de la cadena que estan en perill de mort des de fa uns quants mesos.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco
Ana Rosa podria presentar un espai a les tardes de Telecinco | Mediaset

I és que els matins de Telecinco no pateixen cap problema d'audiència. Les tardes, en canvi, no fan més que provocar maldecaps a Pablo Vasile.

Si Ana Rosa presentés un 'talk show' o un programa d'actualitat a la tarda, aquesta novetat podria donar aire fresc a la cadena.

Potser aquesta fórmula pugui acostar Telecinco a liderar les tardes, cosa que de moment sembla bastant difícil d'aconseguir, veient les discretes audiències de 'Sálvame'.