El cop laboral a Ana Rosa que la deixa més sola que mai

La periodista està passant un moment molt delicat marcat per la imputació del seu marit en el cas Villarejo

Imatge d'arxiu d'Ana Rosa Quintana
La presentadora haurà d'enfrontar-se a una baixa laboral inesperada que pot afectar el futur del seu programa | TELECICNO

L'equip de treball d'Ana Rosa Quintana ha patit una baixa important. La icònica de Telecinco ha patit un nou cop laboral en plenes vacances i ara està envoltada de fronts oberts.

La periodista no està passant pel seu millor moment després de la implicació del seu marit en el 'cas Villarejo'. El jutge ha imputat a l'empresari Juan Muñoz per delictes d'extorsió i revelació de secrets comesos per obtenir informació, una situació que manté molt preocupada a Ana Rosa.

Ana Rosa Quintana rep un cop laboral que no s'esperava

La veterana presentadora va acomiadar l'últim programa de la temporada plorant a llàgrima viva. L'exigència del programa durant la crisi del coronavirus va posar a Ana Rosa al límit en més d'una ocasió, però finalment les anhelades vacances han arribat.

Ara, la presentadora haurà d'enfrontar-se a una baixa laboral inesperada que pot afectar el futur del seu programa. La directora d''El Programa de Ana Rosa', Àngels Juan, hauria decidit finalitzar el seu cicle al programa de Telecinco. Segons ha revelat el mitjà 'Exclusiva Digital', la directora hauria renunciat per fitxar per l'espai televisiu de Mamen Mendizábal a La Sexta.

Canvi radical d''El programa de Ana Rosa'

La veterana periodista s'ha assabentat de la notícia estant de vacances i està molt afectada per aquesta renúncia. Àngels Juan és una excel·lent treballadora que coneix a la perfecció l'espai conduït per Ana Rosa Quintana.

Per això, després tres anys amb la mateixa directora, la presentadora haurà de fer front a un canvi radical a la seva taula de treball. En finalitzar l'actual temporada, Patricia Pardo  ha pres el relleu de la veterana presentadora amb 'El programa del verano'. Ana Rosa  Quintanatornarà al setembre amb més ganes i il·lusió que mai per suplir aquesta important baixa en el seu equip.


Comentaris

envia el comentari