YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa Quintana es deixa el micro obert i la 'lía' parlant de Rocío Carrasco

La veterana presentadora s'ha mostrat ansiosa per veure el documental de Rociíto

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha opinat públicament sobre el documental de Rocío Carrasco | Telecinco

La bomba de Telecinco després de fitxar per sorpresa a Rocío Carrasco per a trencar el seu silenci en un documental especial ha deixat en xoc a tothom, inclòs als treballadors de la pròpia cadena.

Ana Rosa Quintana ha alterat l'escaleta del seu programa, prolongant més de l'habitual la secció del club social, per a abordar la notícia d'aquest impactant documental titulat 'Rocío. Explicar la verdad para seguir viva’.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Després de 25 anys en silenci, la filla de la Jurado destaparà la seva veritat davant milions d'espectadors que han conegut totes les versions d'un conflicte familiar en el qual, fins ara, ella ha estat molt assenyalada per l'actitud que ha tingut cap als seus fills Rocío Flores i David Carrasco.

Ana Rosa Quintana deixa clara la seva postura sobre l'actitud de Rocío Carrasco

Aquest dimecres, 'El Programa de Ana Rosa' ha volgut conèixer les primeres reaccions d'un documental especial que serà un veritable terratrèmol en la premsa del cor.

Però més enllà de mostrar les impressions d'alguns implicats en el tsunami televisiu, com Rocío FloresAntonio David Flores, Amador Mohedano o fins i tot Ortega Cano, els tertulians del programa i la mateixa Ana Rosa Quintana no van dubtar a oferir la seva opinió sobre la bomba televisiva.

Malgrat ser la conductora del programa, Ana Rosa Quintana ha volgut deixar molt clara la seva opinió sobre un conflicte familiar en el qual sempre ha mantingut la mateixa postura en defensa de la jove, malgrat no tenir cap relació amb ningú de la família. «Personalment sempre he tingut la meva opinió, no tinc cap relació ni amb Rocío, Antonio David ni la nena. El que sempre m'ha cridat l'atenció és com una mare, hagi passat el que hagi passat, decideix no tenir cap contacte amb els seus nens», ha recordat la presentadora en un moment del programa.

Si ja Ana Rosa mai ha entès l'actitud de Rocío Carrasco amb els seus fills, molt menys pot entendre ara la seva decisió de trencar el silenci en aquest documental després de tants anys sense mantenir cap relació amb ells. La veterana periodista, com a mare de dos fills, s'ha preguntat per les conseqüències emocionals que poden tenir les declaracions de la cantant per als nens i suggereix que potser l'adequat hagués estat parlar amb ells abans de donar una entrevista pública.

«Això serà despullar-se. No sé les conseqüències emocionals que tindrà per a Rocío Carrasco i per a la seva filla, perquè tampoc hem escoltat la versió de la nena... hem escoltat la d'Antonio David, però no la de la nena. Potser hauria d'haver-li-ho explicat als fills abans d'explicar-ho als altres», assegurava la presentadora de Telecinco.

Un micro obert delata a Ana Rosa Quintana: «La destrossarà»

No hi ha dubte que Ana Rosa Quintana ha donat la seva opinió sobre el conflicte de Rocío Carrasco i la seva família, però també ha intentat utilitzar paraules suaus i respectuoses per a no mullar-se massa. 

No obstant això, en un moment de l'entrevista, un micro obert va acabar delatant per complet a la periodista, que va deixar anar una frase contundent i demolidora sobre les conseqüències que tindria el documental de Rocío Carrasco sobre la seva filla, Rocío Flores: «A la nena la destrossarà».

Amb aquesta frase, Ana Rosa Quintana ha deixat clar que rebutja l'últim moviment de la cantant, encara que això no tregui que estigui ansiosa per conèixer els motius que l'han portat a tenir aquesta actitud amb els seus fills. «Estic desitjant saber la seva versió, saber el que pensa i per què ho ha fet», assegurava la presentadora.


Comentaris

envia el comentari