Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.

Ana Rosa Quintana té nous problemes i ha d'escollir a qui fa fora de la seva vida

Ana Rosa Quintana no pot posposar més temps la decisió

Ana Rosa Quintana no és capaç d'afrontar una setmana tranquil·la ara que ja és a la recta final del seu tractament contra el càncer. Sap que al seu programa, on fa set mesos que no hi és per culpa de la seva malaltia, les tensions estan a l'ordre del dia.

Tant a la taula d'actualitat com al 'club social', les espurnes salten a la mínima amb certs temes.

Per exemple, a Supervivientes, que ja suma dos mesos de reality, no es parla d'un altre tema que no sigui la relació que mantenen Yulen Pereira i Anabel Pantoja.

I més enllà que tinguin o no res més que un afer, ja s'ha produït el primer petó en públic entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira a Supervivientes. Un pas més en la seva història que està fent parlar molt.

Ana Rosa Quintana, farta de les tensions a plató

La veritat és que són molts els espectadors que no creuen que sigui real la relació entre tots dos i veuen que només és una estratègia del campió d'esgrima. A més, els tertulians del programa, on fins al novembre passat Ana Rosa Quintana es trobava al capdavant, també han donat la seva opinió sobre aquesta història d'amor tan mediàtica.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Imatge d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas a Madrid. | GTRES
 

Parlem del punt de vista d'Alessandro Lequio i d'altres col·laboradors del programa de Telecinco. En el cas de Bibiana Fernández, aquesta és una de les que considera que entre Anabel i Yulen hi ha amor. La veritat és que creu que tots dos ho estan demostrant amb el pas dels dies.

La col·laboradora dels matins de Telecinco és una dona que, encara que sempre opina sense pèls a la llengua, no li agrada entrar en un conflicte amb els seus companys de programa.

Supervivientes encén El programa de Ana Rosa

Però el que ha passat aquest dilluns ha reflectit el cansament de Bibiana quan veia que Alessandro Lequio li tallava el discurs i no li deixava acabar les seves opinions. Després de veure que la tensió augmentava entre tots dos, Joaquín Prat ha hagut de sortir al pas, encara que finalment ha estat el presentador el que ha sortit malparat d'aquesta tensió que ha succeït en directe.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat va sortir malparat d'una picabaralla a plató que no anava amb ell. | Mediaset
 

Tot va començar quan Leticia Requejo va posar de manifest que li semblava estrany que aquest primer petó hagi tingut lloc la setmana que Yulen està nominat.

Una versió que no va acabar de convèncer Joaquín Prat, Beatriz Cortázar i Alessandro Lequio. «Em deixes que digui una cosa. El meu punt de vista… Jo sí que me'ls crec», intentava expressar-se Bibiana Fernández, que es trobava força incòmoda amb aquesta situació.

Bibiana Fernández fa enfadar Ana Rosa després de la seva picabaralla en directe

El cas és que era Lequio el que li retreia el seu argument, però la col·laboradora no callava. «Em deixes que expliqui la meva postura. Però em deixes que jo doni la meva opinió i després dones tu la teva? Perquè si no, no sé per què estem aquí tots dos», protestava Bibiana a l'italià.

Bibiana Fernández a 'El programa de Ana Rosa'
Bibiana Fernández tret tota la seva ira perquè li deixin defensar els seus arguments. | Telecinco

 

En aquell precís moment, Joaquín Prat intentava posar pau i donar un cop de mà a Bibiana. «Deixes que acabi, si us plau?», li demanava el presentador a Lequio.

«No és acabar, és començar», sentenciava la tertuliana amb una resposta tallant que deixava Prat sense paraules. Un moment incòmode en què va acabar sortint victoriosa Bibiana. Va aconseguir, finalment, donar la seva opinió sense que ningú li tallés el discurs.

Així, aquesta explicava a l'audiència que «la sensació és que després del que han parlat ella es menja el cap de si és el segon plat. O si l'altre és fora. I potser això ha fet que ell s'obri més», tancava en una taula d'allò més tensa del 'club social'.