Ana Rosa Quintana dona la seva opinió sobre el conflicte dels Pantoja

Chabelita està més distanciada que mai de la seva família, especialment, del seu germà i la seva mare

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va opinar sobre la situació de la família Pantoja | Telecinco

Està clar que la família Pantoja està passant per un dels seus moments més complicats. La mala relació entre Chabelita i la resta de la família, especialment amb el seu germà Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja, està fent trontollar els fonaments de la que, fins ara, havia estat una unió exemplar.

Els problemes entre germans ja van començar quan la seva mare estava participant a 'Supervivientes', però les desavinences familiars han anat en augment en les darreres setmanes, especialment, després de l'estrena de la primera cançó de Chabelita.

El detonant perfecte per a tornar a encendre les flames

Que la Pantoja no acudís a l'acte de presentació i el debut de la seva filla com a cantant, ha estat el detonant perfecte per a tornar a encendre i avivar unes flames que, segons sembla, ni ells mateixos saben com apagar. És tal la tensió que hi ha entre els diferents membres de la família, que fins i tot, personatges com la periodista Ana Rosa Quintana, s'han atrevit a opinar sobre el tema.

En aquest sentit, la periodista ha assegurat que ningú s'hauria de ficar pel mig entre la relació d'una mare i una filla, referint-se així als múltiples comentaris que tothom a estat fent sobre el conflicte. Tanmateix, Quintana ha assenyalat que: «No s'ha de ficar Irene, no s'ha de ficar Kiko, tampoc s'ha de ficar Asraf perquè, al final, això espatllarà tot». 

Ana Rosa Quintana
Chabelita és una de les col·laboradores de 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

El cert és que massa són ja les veus que opinen i deixar anar la seva reflexió sobre el que, suposadament, haurien de fer o no filla i mare. El que està clar és que si a vegades en una relació de dues persones ja és complicat resoldre un problema, una família, ja és multitud.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari