Ana Rosa Quintana acusa Isabel Pantoja d'anar de «diva»

La periodista ha volgut dir la seva sobre l'actitut de la cantant a 'Supervivientes'

Ana Rosa Quintana ha opinat sobre Isabel Pantoja
Ana Rosa Quintana ha opinat sobre Isabel Pantoja | TELECINCO

Si la notícia de la participació d’Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ va causar molta expectació, més ho està fent l’actitud i la personalitat de la ‘tonadillera’ dins el concurs. La cantant no està passant desapercebuda a l'illa i s’ha convertit en la concursant que més contingut està generant i més debats està obrint entorn ella. Tots els programes de Telecinco van plens de les seves polèmiques, i a ‘El programa d’Ana Rosa’, amb la seva presentadora estrella Ana Rosa Quintana, han volgut debatre sobre el concurs que està realitzant la cantant.

 

El caràcter de diva de la cantant, el més comentat

Antonio Rossi, col·laborador del programa, encetava un debat sobre la ‘tonadillera’, comentant les trifulgues que ha tingut amb Carlos Lozano i Mónica Hoyos, i sobre la traïció que ha rebut per part de les ‘Azúcar Moreno’: «Senzilla no ho és, és una diva en tots els sentits... Aquella manera de gesticular, de vine cap aquí, porta’m això, jo sóc, jo dic, jo faig. Això és Isabel Pantoja. Compra’t una vida. Això és casa meva i no em gravaràs més». Ana Rosa Rosa confirmava les seves paraules: «És una diva, i a més a més, és un caràcter; per això, perquè té aquest caràcter, té tothom al seu voltant».

 

Ana Rosa Quintana ha qualificat Isabel Pantoja de diva
Ana Rosa Quintana ha qualificat Isabel Pantoja de diva | TELECINCO

Per la seva banda, Beatriz Cortázar se sumava al debat exposant la seva argumentació: «Isabel Pantoja està concursant com tots, està jugant com tots... Si després té palmers, això ja és culpa dels palmers (...) jo puc demanar, porta’m això, i tu em pots contestar aixeca’t tu», a la qual cosa Quintana li va donar la raó amb un «exactament».

Sembla que tots els concursants estan fent-li la rosca a la cantant i es troben a la seva disposició seguint les seves instruccions; si més no, els que no ho fan acaben entrant en conflicte amb ella. Beatriz Cortázar ho resumia a la seva manera: «És Isabel Pantoja, no busquis una altra personalitat».


Comentaris

envia el comentari