YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa sorprèn amb les seves paraules sobre el documental de Rocío Carrasco

La periodista ha recordat que hem d'escoltar tota la història abans de fer judicis

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha opinat públicament sobre els dos primers episodis del documental de Rocío Carrasco | Telecinco

La repercussió mediàtica que ha tingut el documental 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva’ estrenat en Telecinco diumenge passat 21 de març, ha estat brutal. No hi ha espai tant televisiu com de premsa escrita que no es faci ressò de les declaracions esquinçadores de Rocío Carrasco. Per fi, la filla de 'la més gran' trencava el seu silenci després de 25 anys sentenciada sense haver escoltat la seva versió.

Ara, molts es tiren les mans al capdavant i es penedeixen d'haver estat còmplices del turment que ha sofert Rociíto, però altres es mantenen ferms en les seves conviccions. Tal és el cas d'Ana Rosa Quintana que, tot i el testimoniatge desolador de Rocío Carrasco, segueix sense convèncer-li del tot.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana Rosa Quintana pren partit després del documental de Rocío Carrasco

'El programa de Ana Rosa' començava aquest dilluns 22 de març, fent un repàs sobre els dos primers episodis del documental de Rocío Carrasco. Dos primers lliuraments on vam veure a una dona destrossada i completament enfonsada. Les seves declaracions van generar desassossec i van remoure consciències provocant que la gent comenci a qüestionar-se si la versió d'Antonio David Flores com a pare perfecte i marit exemplar és certa.

Ana Rosa ha començat confessant que es creu a Rocío Carrasco, però que no és correcte jutjar a una persona sense un judici previ, alguna cosa que han fet tots els mitjans de comunicació amb la filla de Rocío Jurado. «Les coses han canviat molt en 25 anys i tampoc pots condemnar a una persona sense judici. Jo mateixa he pensat que no expliqui que no vegis als teus fills en 10 anys. Però potser n'hi ha. Antonio David ha parlat molt però ara cal escoltar a Rocío Carrasco».

No obstant això, la presentadora no ha dubtat a assenyalar a Rocío Carrasco com la principal culpable de la seva actual situació: «Em crec el seu testimoniatge i la seva veritat, però el fons és molt complicat de veure. Ella no ha estat molt ben assessorada, ha intentat tot judicialment i ha mantingut viu aquest odi» ha explicat. Per a Ana Rosa «les víctimes són els nens».

«Li pot crear un sentiment de culpabilitat molt gran»

Ana Rosa Quintana ha afirmat que desconeixia completament l'estat actual de Rocío Carrasco. Li ha impactat en gran manera saber que es troba en tractament psiquiàtric i com això pot perjudicar els néts de Rocío Jurado: «Desconeixia el quadre mèdic que té, té un quadre molt important, no sé com repercutirà en ella, en els seus fills... és difícil valorar veure a una persona sofrint i explicant que sofreix» ha opinat.

La periodista es mostra ansiosa per saber ara com reaccionarà Rocío Flores després de conèixer la veritat de la seva mare i assenyala que el testimoniatge de Rocío Carrasco sobre la raó que li va portar a prendre la determinació de posar fi a la vida, podria passar-li factura a la seva filla: «No sé com ho haurà pres la noia, li pot crear un sentiment de culpabilitat molt gran» ha dit Ana Rosa.

«Està intentant salvar-se a si mateixa després d'haver tocat fons» ha declarat sobre Rocío Carrasco i la raó d'haver trencat el seu silenci després de 25 anys. I afegeix: «No es pot culpabilitzar la nena, la nena és una víctima». Ana Rosa Quintana ha defensat en més d'una ocasió com una mare no pot tenir contacte amb els seus propis fills i s'ha mostrat reticent a l'hora d'entendre les raons de Rocío Carrasco.

D'aquí ve que, encara que pugui entendre la situació de la filla de Rocío Jurado, segueixi sense poder comprendre el distanciament entre mare i fills. A Ana Rosa, les llàgrimes de Rociíto no li han fet canviar d'opinió i encara necessita saber molt més abans de sentenciar definitivament a Rocío Carrasco. Tot i això, cal recordar que aquest només ha estat el començament de la seva història i Carrasco va gravar més de 60 hores de documental. En les pròximes setmanes s’espera que expliqui el vertader motiu de la separació definitiva amb els seus fills i la raó per la qual ha decidit mantenir-se callada durant més de dues dècades, deixant que els mitjans de comunicació i el seu exmarit la critiquessin sense cap prova. 


Comentaris

envia el comentari