Ana Rosa Quintana en una roda de premsa

Ana Rosa Quintana es fa d'or en plena pandèmia: negocis milionaris

A més d'estrella de Telecinco, Ana Rosa és una empresària milionària

La pandèmia del coronavirus ha perjudicat greument l'economia de molts empresaris i ciutadans espanyols. Alguns sectors econòmics s'han vist molt afectats per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària, arribant a reduir dràsticament els seus ingressos i provocant la destrucció d'ocupació.

No obstant això, hi ha alguns negocis que han sortit reforçats de la crisi i aquest és el cas d'una de les empreses liderades per Ana Rosa Quintana.

A més de ser una de les presentadores més icòniques de Telecinco, la veterana periodista és una empresària milionària de gran èxit. Tant és així, que ha aconseguit engreixar el seu patrimoni en els últims anys malgrat la pandèmia que ha assotat tothom.

Ana Rosa resisteix a la crisi econòmica de la pandèmia: els seus negocis milionaris

Segons ha confirmat el diari 'Vozpópuli', la societat 'Otelum SL', fundada per Ana Rosa l'any 1990, ha collit un gran resultat econòmic en plena pandèmia.

Durant el 2020, l'empresa ha obtingut un benefici de 4,5 milions d'euros, tal com figura en el Registre Mercantil. Una quantitat que multiplica per més de deu vegades els beneficis obtinguts l'any 2019, quan l'última línia del seu balanç va reflectir un benefici de 367.405 euros.

'Otelum SL' es tracta d'una empresa dedicada a l'assessorament jurídic, fiscal i comptable, així com a la gestió i arrendament de despatxos i gabinets. Tots ells serveis que es presten a «particulars, empreses i ens administratius», segons consta en l'objecte social de l'empresa.

A més, es tracta d'una companyia que presideix el fill gran de Quintana, Álvaro, fruit del seu primer matrimoni amb el periodista Alfonso Rojo.

A través d'aquesta entitat, Ana Rosa compta amb participacions directes o indirectes en una quinzena de societats. Entre elles, es troba l'empresa 'Unicorn Content', que s'encarrega de produir 'El Programa de Ana Rosa'.

De fet, 'Otelum' disposa del 51% de les accions d'aquesta productora, la qual cosa converteix a la periodista en l'accionista majoritària del programa que porta el seu nom. Mentrestant, un 30% d''Unicorn Content' està en mans de Mediaset España.

Cal recordar que enguany el format emès a Telecinco ha batut els seus propis rècords d'audiència després de 18 anys en antena. Encara que aquest fet no explica ni té cap relació amb els grans beneficis obtinguts per l'empresa d'Ana Rosa.

Tal com han informat fonts d''Otelum' a 'Vozpópuli', la millora dels resultats respecte a l'exercici 2019 es deu a un altre motiu. Concretament, a la concurrència de «plusvàlues que són fruit de les inversions en diferents sectors», les quals no s'han especificat.

El milionari patrimoni d'Ana Rosa: diverses empreses i béns immobles

Dins de l'informe de comptes d''Otelum S.L.' es detalla que la societat compta amb construccions per valor de 2,1 milions d'euros i terrenys per 240.000 euros, entre altres.

A més, les inversions immobiliàries de les quals disposa són gran part del baluard de la companyia. Entre elles es troba un habitatge a Sotogrande valorat en 864.764 euros; un altre a Arrecife que ascendeix a 103.558 euros i un altre a Torre de Madrid per un valor de 676.791 euros.

No obstant això, aquesta no és l'única font d'ingressos per a la presentadora. Ana Rosa ha apostat per continuar la seva faceta com a empresària i ha fundat altres entitats que cada any li repercuteixen beneficis.

És el cas de la companyia 'Argomaniz Inversiones SL', que va crear l'any 2004. Amb un capital de 3 milions d'euros, l'empresa es dedica a la compravenda de béns immobiliaris i l'administració de finques.

A més, l'empresa 'Casa Grande del Sur SL' també forma part del seu enorme teixit empresarial. Vinculada al sector de la construcció, es tracta d'una companyia que també li reporta nombrosos beneficis anuals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.