Fotomuntatge amb les cares de Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana, sense paraules després de l'última confessió de Joaquín Prat

El presentador no sol parlar de la seva vida privada

No és cap secret que Joaquín Prat no sol parlar sobre la seva vida privada. De tant en tant, però, el presentador ens regala alguna pinzellada sobre la seva personalitat.

Així, recentment arribava a confessar a El Programa de Ana Rosa que ell havia estat víctima de bullying a l'escola.

«Tenia un col·lega a l'escola que em molestava i em tenia amargat. Després sempre venia i em demanava perdó», revelava en referència al tracte que està rebent Ignacio de Borbón.

Captura de Joaquín Prat opinant de Marta Peñate a 'El Programa de Ana Rosa'.
Captura de Joaquín Prat opinant de Marta Peñate. | Mediaset
 

El cosí del rei Felip no ho està passant gens bé durant el seu pas per Supervivientes, sobretot perquè els seus companys han estat molt crítics amb ell per considerar que té «molt de morro».

I tot per anomenar-se Borbó, tot i que ja ha demostrat que és «un noi treballador a qui no importa fer qualsevol tasca».

Així, Joaquín Prat recordava que malgrat les disculpes d'aquest company, sempre tornava a dur a terme les mateixes accions: «Una altra vegada em tocava els nassos i una altra vegada em demanava perdó, i així una vegada i una altra», sentenciava.

Captura de Joaquín Prat a l'últim programa de 'El Programa de AR'.
Joaquín Prat s'ha sincerat sobre el seu passat. | Mediaset

 

«Això és el que fa Marta Peñate amb Anabel Pantoja», deixava caure. El presentador ha deixat molt clara la seva postura respecte al joc que està duent a terme Peñate, i és que, a parer seu, a la concursant només li interessen els diners.

«Apunta't aquesta frase: 'Hi ha 200.000 euros en joc i jo no em refio de ningú'. Ho reconeix, l'única cosa que té Marta al cap són els diners», carregava contra ella.

«Sap que dona contingut, que això genera vídeos i debat aquí a Espanya», apuntava. «Ha agafat un que li ho posa amb safata, juga amb ell i en el moment de l'acostament aprofita aquestes confidències per retreure-li després».

Una opinió que comparteixen els seus companys d'El Programa de Ana Rosa: «Enverina tot el que toca, després pretén demanar perdó, no té credibilitat», diuen respecte a Marta.

Joaquín Prat se sincera sobre el seu divorci i com ha passat de malament

Tot i que a Prat no li agrada tractar temes privats, també s'ha sincerat sobre certs aspectes de la seva vida. Per exemple, a l'hora de parlar sobre els diners.

Fa poc, Sonsoles Ónega l'interrogava sobre la quantitat que sol ficar al sobre en un casament.

«Joaquín, deixa'm que et pregunti una cosa, ja que tornen els casaments després de dos anys. Se'ns ha oblidat quants diners cal ficar al sobre. Quants fiques?», li plantejava la presentadora. «Bé, no m'ho diguis. A veure si quedaràs de garrepa».

Muntatge Yolanda Bravo i Joaquin Prat
Yolanda Bravo i Joaquín Prat s'han separat després de dotze anys junts. | GTRES
 

Ell responia amb total sinceritat: «Uns 300, que jo vaig sol ja», es justificava sobre la seva situació sentimental.

El presentador anunciava la separació de Yolanda Bravo a finals de l'estiu passat, després de dotze anys de matrimoni i un fill en comú.

«Les coses a vegades no funcionen, però ja m'hauria agradat que no hagués estat així. Si prens la decisió és perquè creus que és el millor per a tu i per a la gent que t'envolta, però per a mi ha estat un procés molt traumàtic. Ara soc feliç a estones», se sincerava Prat.

▶️ Ana Rosa Quintana frena la euforia tras su charla con Jesús Calleja

«Sempre he pensat que la vida és per compartir-la amb una altra persona, però entre la meva feina i el meu fill em queda poc temps… Per mi només hi ha hagut una dona a la meva vida, aquesta dona», remarcava.

Tot i això, assegura que segueix estimant els fills de la seva parella com si fossin seus. «Els estimo com si fossin els meus fills, ara ells han de decidir quin paper volen que jugui jo a les seves vides», assenyalava.

«No és fàcil aquest canvi de vida i moltes vegades em cau el món a sobre. M'espantava la solitud, però ara m'està començant a agradar».