Ana Rosa Quintana al plató del seu programa

Ana Rosa Quintana pateix en veure què li ha passat a un dels seus

Ana Rosa Quintana compta amb un equip humà i professional de primera qualitat

Ana Rosa Quintana no sap com actuar després de veure què ha passat amb un periodista. Al polígon Marconi a Villaverde (Madrid) un reporter ha estat a punt de rebre un cop, que podria haver estat molt perillós per a ell.

«Desmantellem tres nous assentaments il·legals amb 18 narcochaboles i fumadors d'heroïna. És igual on estiguin, tolerància zero», ha declarat Mariano Fuentes, el regidor delegat de l'Àrea de Desenvolupament Urbà de l'Ajuntament de Madrid.

Fa una setmana, van ser desallotjades 45 persones, a qui se'ls ha ofert diferents possibilitats per seguir endavant, però les han rebutjades.

Ana Rosa Quintana a plató
'El programa de Ana Rosa' ha parlat sobre els tres desmantellaments a un polígon de Madrid   | Mediaset

L'Ajuntament de Madrid va comptar amb l'ajuda de la Policia Municipal, la Policia Nacional, el Samur Social (els que oferien els recursos als desallotjats) i algun treballador del mateix ajuntament. A més, l'Associació Vivir a Villaverde, en veure el primer assentament, va ser qui va delatar la localització dels altres dos.

El primer es trobava al carrer Del Valle de Tobalina sota el pont de l'Avinguda Real de Pinto. El segon era a la mateixa avinguda, però al carrer Bascuñuelos. I el tercer se situava al carrer Domingo Párraga, al costat de les vies de rodalies de la Renfe.

A cadascun dels assentaments, s'han enderrocat les barraques i, a més, s'ha netejat la zona.

L'actitud dels desallotjats del polígon Marconi és al·lucinant

El programa d'Ana Rosa ha volgut tenir informació de primera mà i ha anat fins al lloc dels fets. Al moment de l'enregistrament, s'estava aixecant un altre assentament pels carrers de Madrid.

Programa de Ana Rosa
L'equip d'Ana Rosa parla amb els desallotjats a Villaverde | MEDIASET

Tot i el risc que estaven vivint, el càmera i el periodista de la cadena de Mediaset han intentat parlar amb algun dels desallotjats. Tot i això, ha passat una cosa inesperada que els ha impedit fer-ho. Els assentats que havien de ser entrevistats han començat a llençar pedres als reporters del programa.

Aquests van decidir no fer l'entrevista, després de l'horrible rebuda que van tenir. De la mateixa manera, han marxat del lloc dels fets en veure una actitud amenaçadora des de les barraques.

Parlen els més perjudicats de la zona madrilenya

Tot i això, no s'han donat per vençuts, ja que han aprofitat la seva localització per parlar amb les persones que caminaven pels carrers propers a l'assentament.

Ells mateixos han manifestat que els més perjudicats són els comerciants de la zona. Els membres de l'equip d'Ana Rosa han parlat amb Francisco Pascual, membre de l'Associació Comerç i Viure a Villaverde, sobre com han afectat aquests desmantellaments professionalment.

«El dia és molt desagradable, la situació és insostenible. Des que van desmantellar El Salobral, Villaverde ha estat la següent ocupació de les narcochaboles i els narcopisos», ha confessat el comerciant.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana explica que els més perjudicats són els comerciants de la zona   | Mediaset

«Estem davant d'una situació que ja no podem suportar més. No entenem com l'administració no té una mesura resolutòria i immediata per desmantellar-ho quan es fa», ha conclòs Francisco Pascual.

El negociant ha estat molt sincer quan ha parlat sobre el que estava passant al polígon. No ha volgut quedar-se amb les ganes de manifestar-se davant dels fets que viuen en aquella localitat.